Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS BSO BAVINCK

Direct sollicteren

Per direct

15-22 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding

Ben jij een pedagogische medewerker die niet kan wachten om actief met kinderen aan de slag te gaan en sta je stevig in je schoenen? Voor onze buitenschoolse opvang en vakantieopvang zoeken we twee enthousiaste pedagogisch medewerkers. Het betreft een functie voor minimaal 15 tot ongeveer 22 uur per week waarbij je op de VSO en NSO werkt.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden  
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang. ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
In de praktijk betekent dit dat je:

 • De kinderen begeleidt in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel;
 • De gezamenlijke eet/drink momenten leidt en verzorgt en lichte schoonmaakwerkzaamheden uitvoert;
 • Obervaties uitvoert en registreert;
 • Ontwikkelingsgerichte activiteiten bedenkt en aanbiedt;
 • Overdrachten geeft aan ouder(s)/verzorger(s) en oudergesprekken voert;
 • IKC breed samenwerkt.
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker met een proactieve houding die het leuk vindt om mee te bouwen in de verdere ontwikkeling van een IKC. 
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:
 • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma;
 • Je bent bereid EHBO en/of BHV direct te volgen;
 • Je bent organisatorisch en administratief goed onderlegd;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst de Nederlandse taal;
 • Je bent een teamspeler.

Wat bieden wij?

IKC de Bavinck biedt opvang en onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 t/m 13 jaar. IKC de Bavinck biedt opvang vanaf 7.00 uur tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties zijn wij open van 7.30 uur tot 18.30 uur. IKC De Bavinck is een kindcentrum die werkt vanuit een inclusievere gedachte. Dit betekent dat in principe alle kinderen welkom zijn. Ook besteden we veel aandacht aan het thema ‘groen en gezond’. We vinden het belangrijk dat kinderen genoeg bewegen en gezond eten. Om de fantasie van de kinderen te prikkelen, hen meer te laten bewegen en actief te laten leren over de natuur, hebben we naast een schoolplein ook een schooltuin waar kinderen in kunnen spelen.

Als IKC kijken we continu naar mogelijkheden om opvang en onderwijs samen te laten vloeien. Zo hebben we een doorgaande lijn, werken we met dezelfde thema’s en kunnen we gezamenlijk oudergesprekken voeren.  
Altijd, bij alles wat we doen bedenken we hoe we hiermee als IKC samen kunnen werken.  
Het team is zoekende naar de juiste manier van (samen)werken. Hierdoor krijg je de kans om je met elkaar te ontwikkelen en onze BSO goed op de kaart te zetten.
Daarnaast bieden we je: 

 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angela Scholman, teamleider opvang, via a.scholman@un1ek.nl of via 06-28882618.Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Bavinck

Vanuit een christelijke levensvisie biedt IKC De Bavinck in een doorgaande ontwikkel- en leerlijn opvang en onderwijs aan voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Binnen de school spelen de kernwaarden respect, openheid, gastvrijheid en acceptatie een belangrijke rol.
 
Kies jij als ouder voor een groene leefomgeving, gezond eten en een bewuste omgang met het milieu? Bij IKC De Bavinck ondersteunen we die leefwijze met een duidelijk zichtbaar profiel Groen en Gezond. We vinden het belangrijk dat kinderen genoeg kunnen bewegen en gezond eten. Op dinsdag, woensdag en donderdag eten de kinderen groente of fruit in de klas en ook bij verjaardagen en uitjes bieden we de kinderen groenten en fruit aan. Daarnaast besteden we veel aandacht aan groen, het milieu en bewegen. Zo maken we het schoolplein steeds groener om de fantasie van jouw kind te prikkelen, hen meer te laten bewegen en ze meer te leren over de natuur. IKC De Bavinck beschikt verder over een activiteitencommissie die helpt bij de organisatie van verschillende evenementen en een Kinderraad waarbij vertegenwoordigers uit groep 6,7 en 8 meedenken en -praten over het beleid op school.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!