Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

LEERKRACHT BOVENBOUW CBS DE GROENE HOEK

Direct sollicteren

Per 1 maart 2022 (eerder mogelijk in overleg)

0,4 tot 0,6 fte

Wil jij onderdeel worden van ons gezellige onderwijs en opvangteam op CBS De Groene Hoek in Maassluis? Ben je flexibel, creatief, een teamplayer en heb jij zin om de nieuwe visie verder mee uit te bouwen? En wil jij vanaf 1 maart (eerder is mogelijk) voor 2 tot 3 dagen in de bovenbouw aan de slag? (werkdagen in overleg).
Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Naast het primair lesgeven van de kinderen hou je je bezig met de voorbereidingen van de lessen en overleg je veel met de andere collega’s. Daarnaast:

 • Hanteer je verschillende didactische werkvormen en leeractiviteiten;
 • Creëer je een pedagogisch klimaat waarin alle leerlingen zich veilig en gewaardeerd worden;
 • Speel je als leerkracht tijdens de les in op actuele situaties met leerlingen;
Jouw profiel
Wij zoeken iemand die bevlogen is van onderwijs en warm wordt van onze kernwaarden: sociaal, zorgzaam, gedreven, flexibel en lerend.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:
 • Je bent empathisch, positief en pedagogisch opbouwend;
 • Je hebt goede communicatieve vaardigheden;
 • Je bent sterk in plannen en organiseren;
 • Je bent een echte teamspeler;
 • Je hebt een flexibele werkhouding;
 • Je staat open voor onderwijsvernieuwing;
 • Je bent ICT-vaardig;
 • Je hebt een afgeronde PABO-opleiding.

Wat bieden wij?

Je komt terecht op een warme, gezellige werkplek in een team van totaal 30 leerkrachten en pedagogisch medewerkers.  
We bieden je:

 • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao PO;
 • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Word je enthousiast door deze informatie maar wil je nog wat meer weten over deze functie?
Neem dan contact op met de directeur van CBS de Groene Hoek, Susan Stolze via directie@cbsdegroenehoek.nl of 06-54542101.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

CBS De Groene Hoek

Onderwijslocatie CBS De Groene Hoek is gevestigd in Maassluis. De Groene Hoek is een moderne, open basisschool waar ieder kind van harte welkom is. Vind je het belangrijk dat jouw kind, vanuit een positief mensbeeld, leert dat het leven zinvol, kleurrijk en waardevol is? Dan vind je in deze school een passende omgeving. De uitgangspunten hier zijn respect voor jezelf en elkaar, een open en eerlijke houding, een goede zorgstructuur en opbrengstgericht werken. Opbrengstgericht werken vormt daarbij de basis van ons handelen; we observeren en meten wat jouw kind heeft geleerd, analyseren de resultaten en we plannen een vervolgaanbod van onderwijs en voeren deze uit. Onze leerkrachten maken vooraf groepsplannen waarin ze voor verschillende vakken de doelen uitwerken. Hierbij zetten ze ook per leerling de niveaus van de instructies uiteen. We zijn er namelijk van overtuigd dat doelen stellen, zicht hebben op leerresultaten en planmatig en resultaatgericht werken essentieel zijn om het potentieel van de kinderen volledig tot uiting te laten komen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!