Ben jij UN1EK?

Ben je een onderwijskundig leider?

DIRECTEUR IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

In onderling overleg

1 fte

Wil jij kindcentrum Ichthus samen met ons doorontwikkelen? Met behoud van het goede, en ‘op maat’ voor ons en onze kinderen? Werk je visie-gestuurd en planmatig, met aandacht voor een lerende werkcultuur, ten dienste van onze kinderen en een up-to-date onderwijs- en opvangaanbod? Ben je een onderwijskundig leider en zie je ernaar uit om ons als IKC verder te ontwikkelen en samen met ons onderwijs en kinderopvang nog meer te integreren? Wil je de positie van IKC Ichthus in de wijk verder uitbouwen, samen met de externe partners vanuit hun rol in de ontwikkeling van de kinderen in de wijk? Ben je een heldere in- en externe communicator?

Dan ben jij de directeur die IKC Ichthus zoekt!

Wat verwachten wij van jou?

 • minimaal HBO-plus werk- en denkniveau en een afgeronde schoolleidersopleiding
 • directie-ervaring en ervaring met het managen van veranderingen
 • aantoonbaar onderwijskundig leiderschap
 • zicht op teamvorming (vanuit onderwijs en opvang) binnen een IKC-setting
 • visie op en kennis van maatschappelijke, (onderwijs)inhoudelijke en pedagogische ontwikkelingen en die kunnen vertalen naar eigentijds beleid
 • doelen en actieplannen, in samenwerking met een team
 • financieel onderlegd en kennis van personeel & organisatie
 • de waarden onderschrijvend die passen bij de identiteit van IKC Ichthus en UN1EK
Kijk hier voor de uitgebreide profielschets.

Wat bieden wij?

IKC Ichthus in Maassluis heeft 371 kinderen in het onderwijs, 143 kinderen in de kinderopvang en telt 60 medewerkers. Je gaat de huidige directeur opvolgen die met pensioen gaat. Zij laat een kindcentrum achter met een goede naam in de wijk en een goede zorg voor kwaliteit!

Wij bieden je:

 • Een mooie rol in een stimulerende omgeving, waar veel gebeurt
 • Een inwerktraject met de clusterdirecteur en een collega-directeur van UN1EK als‘buddy’
 • De mogelijkheid om de certificering tot IKC Directeur op korte termijn te verwerven
 • Een passende beloning in schaal D12, conform de CAO PO
 • Een dienstverband van 1fte, in onderling overleg (deels) flexibel in te vullen
 • Uitzicht op een vast dienstverband

Deel deze pagina:

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Freek Polter, partner van De Roo, telefoon 06-51 78 23 80, email: fpolter@deroo.nl
Jouw motivatiebrief met curriculum vitae ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk 15 januari via de website. Hier kun je de gevraagde documenten uploaden.

Verdere procedure
De vacature staat zowel intern als extern uit. Alle kandidaten worden ‘gemeten’ aan de vereisten, zoals benoemd in deze profielschets. De Roo voert een eerste ronde gesprekken met potentieel geschikt lijkende kandidaten en draagt deze vervolgens ‘op papier’ voor aan de betrokkenen bij de selectie. Vervolgens spreken de uitgenodigde kandidaten met de selectiecommissie en daarna met de adviescommissie.Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!