Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER PSZ/BSO IKC VANKAMPEN

Direct sollicteren

Per direct of zo snel als mogelijk

PSZ 6,5u, aangevuld tot max 28u (22,5u BSO)

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor 6,5 uur voor de peuterspeelzaal op vrijdag. Deze functie kan gecombineerd worden met het werken op de bso, afhankelijk van jouw wensen.

Wat verwachten wij van jou?

Als pedagogisch medewerker op de peuterspeelzaal ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Ook speel je een actieve rol bij de verdere ontwikkeling van ons IKC. Zo realiseren we met elkaar een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen.

Jouw profiel
We zoeken iemand voor onze PSZ met een positieve en flexibele instelling. Je vindt het leuk om actief samen te werken binnen een klein team. Onze PSZ is in het schoolgebouw, waar nauw wordt samengewerkt met onder andere de instroomgroep van het onderwijs. Daarnaast werken wij met thema’s en VVE. Met veel enthousiasme zoeken we als team continu naar uitdaging en verdieping, ook voor de allerkleinsten.

Naast onze vacature van 1 dag bij de peuterspeelzaal heb je de mogelijkheid om bij onze BSO te komen werken in een nieuw team. ’s Ochtends ben je aanwezig op onze locatie aan de Curacaolaan en worden de kinderen voor de VSO door hun ouders gebracht. Je brengt ze vervolgens rond half 9 naar school. ’s Middags haal je de kinderen op als de school uitgaat en doe je leuke activiteiten met de kinderen tot ze weer worden opgehaald. In de vakanties zorg je voor een uitdagend programma waardoor de kinderen aan het eind van de dag niet naar huis willen. Competenties Je moet een hoogvlieger zijn! Iemand die overzicht heeft en bewaart, die zorgvuldig en nauwkeurig is. Je bent in staat ons IKC op een hoger plan te tillen en je kunt je collega’s hierin meenemen.
Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je hebt een relevant diploma en bij voorkeur VVE / EHBO / BHV / taalniveau 3F
  • Je kunt groepsoverstijgend denken en kijken naar de IKC-belangen
  • Je bent flexibel en enthousiast en kunt anderen meenemen in je enthousiasme
  • Ervaring op de PSZ is fijn maar niet noodzakelijk

Wat bieden wij?

We zoeken geen ‘standaard’ medewerkers. We zoeken collega’s die IKC-breed willen denken. Alle werksoorten van de opvang moeten een meerwaarde zijn voor kinderen en dit wordt planmatig vormgegeven. In samenwerking met collega’s geef je de verdere integratie van de werksoorten vorm en realiseren we een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen waar ze het allerliefste zijn!

Wij bieden goede begeleiding, leer- en doorgroeimogelijkheden binnen het IKC in de diverse werksoorten, een IKC met een uniek leerconcept, een professioneel en gezellig team, een tijdelijk contract met uitzicht op vast(2 maanden proeftijd) met salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Letty van Westerlaak, teamleider opvang via l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!