Werken bij UN1EK

Wil jij het verschil maken voor kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn UN1EK

Wij bieden onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. We organiseren dit in onze integrale kindcentra (IKC’s) vanuit één visie, één missie en één organisatie. UN1EK heeft in de regio Maassluis, Vlaardingen en Schiedam negen IKC’s, zeven scholen voor christelijk primair basisonderwijs met peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang en diverse locaties voor kinderopvang. Alle IKC’s van UN1EK hebben een UN1EK profiel en aanbod.  We werven UN1EKe mensen en ontwikkelen onze medewerkers op UN1EKe wijze.

Wil je meer weten over het UN1EKe profiel en de werkwijze van onze IKC’s? Lees dan de serie interviews met onze IKC directeuren?

Wil je meer weten over hoe wij onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar vanuit 1 organisatie aansturen? Lees dan het jaarmagazine 2016 van UN1EK.

Ben jij UN1EK?

Wil jij als leerkracht of als pedagogisch medewerker ervaring opdoen in een integraal kindcentrum? Wil je bijdragen aan de ontwikkeling en/of het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 jaar? Pak dan nu je kans om bij UN1EK te werken! Voor meer informatie over onze actuele vacatures en andere mogelijkheden kun je ieder dag tussen 08:30 en 13:00 uur telefonisch contact opnemen met onze personeelsadviseurs via 010 – 435 56 11 (keuze 3). Of stuur een mail naar sollicitaties@un1ek.nl en we bellen jou!

Onze vacatures

Voor CBS Het Visnet zoeken we een intern begeleider/zorgcoördinator

IKC De Ark zoekt een flexibele pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang.

CBS Het Anker is dringend op zoek naar een leerkracht voor groep 4 en een leerkracht voor groep 6

Voor onze nieuwe locatie IKC De Kindertuin zoeken wij nog een leerkracht

UN1EK zoekt voor meerdere locaties pedagogisch medewerkers in de buitenschoolse opvang

IKC Kethel is met spoed op zoek naar een fulltime leerkracht

CBS De Groene Hoek heeft een vacature voor een leerkracht in de bovenbouw (wtf 0,4)

De Diamant in Maassluis heeft een vacature voor een leerkracht/ambulant begeleider

SBO De Parasol heeft plaats voor twee fulltime leerkrachten in de bovenbouw

IKC Ichthus zoekt een enthousiaste leerkracht groep 2 (wtf 0,4 – 0,6)

CBS De Groene Hoek heeft met ingang van het nieuwe schooljaar een vacature voor een IB-er

IKC de Regenboog zoekt een pedagogisch medewerker op de BSO.

IKC Van Kampen zoekt IKC medewerkers voor de hele dagopvang en BSO

IKC Het Balkon zoekt pedagogisch medewerkers BSO

Leerkracht voor SBO De Parasol

Voor een aantal scholen en IKC’s zijn wij op zoek naar medewerkers tussenschoolse opvang m/v.

Wij hebben altijd plaats voor

Flexibele invalleerkrachten voor de gezamenlijke flexpool van MCPO Rijnmond (16-40 uur/week)

Flexibele pedagogisch medewerkers hele dagopvang /peuteropvang / buitenschoolse opvang

Flexibele gastouders m/v voor gastouderbureau Groot in Klein (onderdeel van UN1EK)

MCPO Rijnmond

UN1EK neemt samen met elf schoolbesturen in de regio Maassluis, Vlaardingen, Schiedam en Rotterdam deel in het Mobiliteitscentrum Primair Onderwijs (MCPO) Rijnmond. MCPO Rijnmond richt zich op het organiseren van een gezamenlijke flexpool van invalleerkrachten die in dienst zijn bij de deelnemende schoolbesturen en het inrichten van een flexibele schil van oproepleerkrachten.

Wij zoeken flexibele oproepleerkrachten die op invalbasis beschikbaar zijn voor vijftig scholen van elf schoolbesturen. Werken als oproepleerkracht voor MCPO Rijnmond heeft de volgende voordelen:

  • Wanneer je wordt opgenomen als oproepleerkracht in de flexibele schil van MCPO Rijnmond word je telefonisch en via de VervangingsManager App op de hoogte gehouden van invalwerk bij vijftig scholen van elf schoolbesturen;
  • Je kunt via VervangingsManager zelf aangeven op welke dagen en bij welke scholen je wilt invallen. Met een druk op de knop accepteer je opdrachten voor invalwerk;
  • Je kunt binnen korte tijd bij verschillende scholen brede kennis en ervaring opdoen en zo je horizon verbreden;
  • Je krijgt korte arbeidsovereenkomsten voor de duur van de vervanging en je ontvangt salaris en een reiskostenvergoeding;
  • Een opstap naar een vaste baan: de elf deelnemende schoolbesturen van het MCPO Rijnmond publiceren hun vacatures in de online vacaturebank van  MCPO Rijnmond. Als oproepleerkracht bij MCPO Rijnmond krijg je voorrang in de sollicitatieprocedure.

Meer informatie? Kijk op de website van MCPO Rijnmond en stuur een open sollicitatie.

Open sollicitatie

Ben je op zoek naar een  flexibele baan als pedagogisch medewerker of als leerkracht? Stuur een open sollicitatie met je motivatie en curriculum vitae per e-mail naar sollicitaties@un1ek.nl of bel onze afdeling P&O via 010 – 4355611 (keuze 3). We gaan graag met je in gesprek om te bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.