Terug naar het overzicht

Sport outdoor BSO

Bij onze UN1EKE sport outdoor BSO in sportcentrum Polderpoort kun je na schooltijd en in de schoolvakanties lekker sporten, spelen en struinen! Onder begeleiding van sportinstructeurs en pedagogisch medewerkers van UN1EK maak je kennis met verschillende sporten. We sporten binnen in de sporthal van Polderpoort en we gaan ook naar buiten voor stoere sport- en outdoor activiteiten in de Broekpolder en het Klauterwoud.

Hoe gaat dat?

Wanneer alle kinderen bij de sport outdoor BSO zijn aangekomen, staan er fruit en limonade voor de kinderen klaar. Vervolgens kleden de kinderen zich in aparte kleedkamers voor jongens en meisjes om voor het sporten. Onder begeleiding van onze pedagogisch medewerkers nemen ze in de sporthal of buiten op het terrein van Polderpoort deel aan verschillende sport- en spelactiviteiten. Na het sporten kunnen de kinderen douchen. Natuurlijk is er bij slecht weer ook gelegenheid om binnen te spelen in de speelhoeken en om lekker te chillen en ontspannen.

Openingstijden

De sport outdoor BSO is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagmiddag, na schooltijd tot 18.30 uur. Tijdens de schoolvakanties is er sportieve vakantieopvang van 07.30 en 18.30 uur.

Voor wie?

Kinderen vanaf zeven jaar van alle basisscholen in Vlaardingen. Het vervoer van school naar de sport outdoor BSO wordt geregeld. Een combinatie met naschoolse opvang of vakantieopvang op andere dagen en/of bij andere locaties van UN1EK is mogelijk.

Wat kost het?

Het tarief voor naschoolse opvang bij de sport outdoor BSO is iets hoger. Dit komt door de extra kosten van vervoer en de sportactiviteiten.

Keertje meedoen?

Wil je proberen of de sport outdoor BSO iets voor jou is? Neem dan contact op via telefoonnummer 06 – 81 68 92 95. Dan regelen we dat!

Aanmelden?

Je kunt je aanmelden voor de sport outdoor BSO via Kindplanner. Zodra er plaats beschikbaar is, ontvang je een plaatsingsaanbod per e-mail.

Share Button
Sport outdoor BSO
Watersportweg 113138 HDVlaardingen06-81689295286938170
 LRK nummerE-mailadresTelefoonnummer
Buitenschoolse opvang286938170bso.polderpoort@un1ek.nl06-81689295
Watersportweg 11, 3138 HD, Vlaardingen
 MaandagDinsdagWoensdagDonderdagVrijdag
Buitenschoolse opvang - 18:30 - 18:30 - - 18:30 - 18:30

De manager kindcentrum van de sport BSO is Linda van der Vis, e-mail: l.vandervis@un1ek.nl