Bouw IKC De Kindertuin nadert voltooiing

In november 2017 werd de eerste paal geslagen en in de afgelopen maanden is in Maassluis een prachtig nieuw gebouw verrezen: de bouw van IKC De Kindertuin nadert het moment van oplevering. Vanaf de start van het komende schooljaar biedt IKC De Kindertuin onderwijs en opvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar.

Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de grove bouw en is een start gemaakt met de details en de afwerking aan de binnenkant van het IKC. Langzaam maar zeker krijgen de afzonderlijke ruimtes hun vorm en kleur. De leerlingenraad van CBS Het Spectrum heeft inmiddels het gebouw bezocht waar zij vanaf komend schooljaar les zullen krijgen. ‘Groot’ en ‘heel mooi’ waren de meest gehoorde oordelen. Zij kunnen – net als het team van leerkrachten en pedagogisch medewerkers – dan ook niet wachten tot er verhuisd kan worden.

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact op met Gisela Gijn, directeur CBS Het Spectrum (vanaf augustus 2018: IKC De Kindertuin) via telefoonnummer 010-5928880. Volg de nieuwbouw van IKC De Kindertuin via de Facebookpagina IKC De Kindertuin.

Share Button