Zwangerschapsyoga

Ben je zwanger? Wil je leren hoe je kunt ontspannen tijdens je zwangerschap en bevalling? Kindcentrum De Villa biedt zwangerschapsyoga. De lessen worden op maandagavond tussen 20:00 en 21:00 uur gegeven door gecertificeerd yogadocente Ingrid van der Zalm.

Ontspannen tijdens je zwangerschap en bevalling

De lessen worden gegeven door Ingrid van der Zalm-Odekerken van Personal Yoga. Ingrid heeft ruime ervaring als yogadocent en kraamverzorgende en is gecertificeerd Samsara zwangerschapsyogadocent.

Voor wie? Zwangeren van 20 tot 42 weken. In een cyclus van 10 lessen zijn er twee met partner. Je mag zoveel lessen volgen als je wilt.

Wat is het? Tijdens de lessen is er ruim aandacht voor ademhalingstechnieken, houdingen en yogaoefeningen die een gezonde bloeddruk, ontspanning, kracht en souplesse bevorderen. Je leert omgaan met zwangerschapsklachten zoals lage rugpijn, maagzuur en kramp. Zwangerschapsyoga maakt je bewust van je zwangerschap en het bijzondere contact tussen moeder en kind. Tijdens en na de lessen kun je ervaringen uitwisselen met andere zwangeren.

Waar? Kindcentrum De Villa, Baarnhoeve 2 in Vlaardingen.

Wanneer? Op maandagavond tussen 20.00 en 21.00 uur.

Kosten? Een tien-lessenkaart kost € 60,-. Een losse kost les € 10,-. Je betaalt wanneer je aanwezig bent.

Meer informatie of aanmelden: Stuur een e-mail aan zwangerschapsyoga.vld@gmail.com of bel naar Ingrid van der Zalm via 06 – 81 20 37 91.

Share Button