Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

ZORGCOÖRDINATOR GROEP 3 T/M 8 IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

Per 1 oktober 2023

0,6 fte

IKC De Schakel is per 1 oktober 2023 (of zo snel mogelijk daarna) op zoek naar een zorgcoördinator voor groep 3 t/m 8. Je werkdagen zijn in ieder geval dinsdag en donderdag en de derde dag in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Als zorgcoördinator van groep 3 tot en met 8 ben je de spil in alle zorg voor het kind. Je voert oudergesprekken, coacht leerkrachten, legt contacten met derden en bent onderdeel van het zorgteam.
Je houdt zicht op didactische ontwikkelingen, maakt analyses en stelt interventies voor. Ook maak je beleid en/of stelt beleid bij.
Je bent betrokken, energiek en hebt zin om een jong en dynamisch team hierin verder te laten ontwikkelen.

Wat verwachten wij van jou?
Wij zijn op zoek naar iemand die zich volledig voor de kinderen in de Westwijk wil inzetten en dat betekent soms net iets meer doen dan normaal;

  • Je hebt de opleiding tot intern begeleider of i.d. gevolgd en bij voorkeur al ervaring met de taak
  • Je bent een teamplayer die kan luisteren en coachend te werk gaat
  • Je kunt medewerkers 'on the job'coachen en begeleiden en zij kunnen bij jou terecht met vragen
  • Je denkt en schrijft mee aan beleid
  • Je hebt en houdt zicht op de zorgcyclus
  • Onze kinderen hebben soms wat meer hulp en ondersteuning nodig en jij zoekt daarin de juiste routes

Wat bieden wij?

Je komt in een enthousiast, gedreven en gemotiveerd team dat oog heeft voor de kinderen, maar ook voor elkaar.
Verder ben je onderdeel van het zorgteam in de Westwijk ( er is twee wekelijks overleg met elkaar) en de medewerker vanuit het samenwerkingsverband die speciaal voor de Westwijk is aangetrokken.

Er is ruimte voor opleidingen en verdere ontwikkeling.

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao PO (schaal LC), met daarbij een arbeidsmarkttoelage van 9% tot in ieder geval 31 december 2023.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Ragna Kuiper, IKC directeur, r.kuiper@ikcdeschakel.nl 

Solliciteer meteen!Direct reageren:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!