ID:1826851934249392

UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras

Op woensdagmiddag 16 augustus organiseert UN1EK van 13:30 tot 17:30 uur het UN1EK Zomerfeest op het Zomerterras in Vlaardingen voor alle kinderen van 4 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam!

*Onder begeleiding van een volwassene ben je van harte welkom!

UN1EK Zomerfeest

Bij de ingang krijg je een strippenkaart waarmee je kunt meedoen aan leuke sportieve, creatieve en muzikale activiteiten. Je kunt je uitleven op de stormbaan, pannakooi voetballen en boksen met Clubfit in de sportarena, djembé en gitaar leren spelen in de UN1EK muziekstudio, knutselen en verven in de ‘Jij bent UN1EK’ creacorner, techniekproefjes doen in het UN1EK techlab, dansen met de UN1EK dancesquat, koekjes versieren en picknicken in de UN1EK foodplaza, je nagels pimpen, schminken en haarvlechten in de UN1EK beautyshop en je kunt een metamorfose ondergaan voor een fotoshoot met je beste vriend of vriendin in de UN1EK fotobooth.

We sluiten het UN1EK Zomerfeest rond 17:00 uur samen zingend en dansend af. Kortom, je zult je op het UN1EK Zomerfeest geen moment vervelen!

Tip: vraag je ouders om het inschrijfformulier voor het UN1EK Zomerfeest 2017 vooraf in te vullen. Dan kun je op 16 augustus via de ‘fast lane’ naar binnen.

UN1EK Kinderterras

In de weekenden op 4 en 6 augustus, 11 en 13 augustus en op 18, 19 en 20 augustus is het promoteam van UN1EK aanwezig op het Zomerterras om leuke activiteiten met en voor kinderen te organiseren. Kom je bij ons langs op het UN1EK Kinderterras om te knutselen, sporten, tekenen en dansen?

UN1EK KinderDisco

Tijdens het UN1EK Zomerfeest kun je de hele middag je dansmoves oefenen met de UN1EK dancesquat voor de UN1EK KinderDisco op vrijdagavond 18 augustus van 19:00 tot 20:30 uur. We gaan dansend de zomervakantie uit! Alle kinderen zijn welkom; de toegang is gratis. Vergeet niet om te stemmen op jouw favoriete zomerhit via onze Facebookpagina!

UN1EK servicebureau gesloten

Alle medewerkers van het UN1EK servicebureau werken op woensdag 16 augustus op het UN1EK Zomerfeest om er voor alle kinderen een overgetelijk feest van de te maken. Het UN1EK servicebureau is op woensdag 16 augustus gesloten.

Vakantieopvang

Het vakantieprogramma van al onze kindcentra vindt op woensdagmiddag 16 augustus plaats op het UN1EK Zomerfeest. Wilt u uw kind naar het UN1EK Zomerfeest laten gaan maar heeft u zelf geen tijd of gelegenheid om aanwezig te zijn? Boek dan een extra dag vakantieopvang. Bel de klantenservice van UN1EK via 010 – 435 56 11 of stuur een e-mail naar vakantieopvang@un1ek.nl. Vermeld de naam van uw kind en de locatie van uw voorkeur, waar u uw kind ‘s ochtends brengt en ‘s middags weer ophaalt.

Let op: bij extreem slecht weer kan het UN1EK Zomerfeest helaas niet doorgaan. We duimen voor een lekker zonnetje. Hou onze website en Facebookpagina goed in de gaten.