Wereld vol Woorden bij De Diamant

16-12-2020

In het voorjaar is De Diamant verhuisd en heeft de schoolinspectie een bezoek gebracht aan de nieuwe locatie. Een positief rapport over de nieuwe weg die De Diamant is ingeslagen.
 
We werken nu met de nieuwe woordenschatmethode Wereld vol Woorden, deze is speciaal gericht op het nieuwkomersonderwijs. De kinderen leren de Nederlandse taal in een betekenisvolle context. Ook de ouders worden geïnformeerd over het thema. Zo kunnen zij de woorden thuis extra oefenen. 

Samen met de Wereldschool Schiedam, de Globe uit Vlaardingen en Hogeschool Utrecht ontwikkelen wij een traject ontwikkeld waarin wij onze expertise door middel van trainingen en coaching delen met de basisscholen. Aan bod komen de thema’s taal, sociaal emotioneel leren, ouderbetrokkenheid, trauma en cultureel sensitief lesgeven
De Diamant geeft de trainingen voor Maassluis vorm. Scholen kunnen zich voor dit traject aanmelden.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!