UN1EK Ouder&Kind beurs

Op zaterdag 20 mei 2017 organiseert UN1EK een Ouder&Kind beurs voor alle ouders en kinderen van 0 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. U vindt er informatie over de verzorging, voeding, opvoeding, opvang en onderwijs van kinderen van 0 tot 13 jaar en u kunt meedoen aan leuke activiteiten en workshops.

Informatie en activiteiten

Er zijn ruim dertig informatiekraampjes. Ouders en kinderen kunnen meedoen aan activiteiten en mini-workshops zoals gezonde traktaties, kriebeldieren, plant een plantje, koekjes versieren, haarvlechten en schminken, peutervoetbal, ouder&kind yoga, voorlezen, robot bouwen, programmeren met Scratch, peuterdans en kinderfotografie. Er is een springkussen en iets lekkers en gezonds te drinken en te eten voor kinderen.

Bekijk de deelnemerslijst en alle activiteiten en workshops. Volg voor meer informatie ook de Facebookpagina van de UN1EK Ouder&Kind beurs.

Alle ouders en kind(eren) van 0 tot 13 jaar uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam zijn van harte welkom op de UN1EK Ouder&Kind beurs. U hoeft zich niet aan te melden en de toegang is gratis. 

De UN1EK Ouder&Kind beurs vindt plaats op zaterdag 20 mei van 11:00 tot 14:00 uur bij IKC VanKampen, Curaçaolaan 51-53 in Vlaardingen.

Welkom bij UN1EK!