UN1EK op het Zomerterras en Kinderterras

21-07-2022

YES, we mogen weer! Op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 augustus is het UN1EK-team aanwezig op het Kinderterras. Drie dagen vol fun, sport, spel, ontdekken en ontwerpen. Er staan ontzettend gave activiteiten op ons programma, zijn jullie erbij?

Toegang tot het evenement en deelname aan de activiteiten voor kinderen is volledig gratis, iedereen is van harte welkom!

We organiseren dit evenement in samenwerking met onze partners; Het Zomerterras, Vlaardingen in Beweging, KADE40 en Minters.

Ook is het UN1EK-team elke vrijdag en zondag op het Zomerterras aanwezig voor de kinderen. We gaan er een mooie zomer van maken!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!