UN1EK inloopweek

In de week van 15 t/m 19 oktober organiseren de IKC’s, scholen en kindcentra van UN1EK een inloopweek. Zij organiseren in deze week activiteiten waar ouders en kinderen, aanstaande ouders, familieleden, vriendjes en vriendinnetjes en buurtbewoners welkom zijn.

UN1EK inloopweek

Onze locaties laten graag zien hoe zij dagelijks invulling geven aan ontwikkelingsgerichte opvang en toekomstgericht onderwijs in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Ieder IKC van UN1EK heeft een UN1EK profiel dat tot uiting komt in de activiteiten bij de hele dagopvang en peuteropvang en in het lesprogramma en de binnen- en buitenschoolse activiteiten op school en in de buitenschoolse opvang. Bij UN1EK kunnen kinderen groeien, spelen, zich ontwikkelen, hun talenten ontdekken en goed onderwijs volgen. Tijdens de UN1EK inloopweek zetten we onze deuren open om je te ontvangen.

Op de websites van onze locaties vind je binnenkort de programma’s en de activiteiten tijdens de UN1EK inloopweek.

Welkom aan Boord bij UN1EK

Op woensdag 17 oktober organiseren we het Welkom aan Boord bij UN1EK evenement voor voor VMBO en HAVO leerlingen, PW en PABO studenten en startende én ervaren leerkrachten en pedagogisch medewerkers. Wil je meer informatie over de opleidings-, stage-, beroeps- en doorgroeimogelijkheden in onderwijs en opvang bij UN1EK? Overweeg je om een verkorte opleiding of zij-instroomtraject te volgen? We informeren je graag! Fijn als je je per e-mail aanmeldt. Dan liggen er een broodje en een attentie voor je klaar.

Welkom bij UN1EK!

 

Share Button