Traject Excellente School

16-12-2020

IKC VanKampen heeft zich opgegeven voor het traject Excellente school. In november maken we tijdens het voorbereidingsgesprek kennis met 2 juryleden. Tijdens dit gesprek stelt de jury vragen over het aangevraagde excellentieprofiel van het IKC. De VanKampen is gegaan voor IKC een profiel op onderwijsproces (aanbod, zicht op ontwikkeling, didactisch handelen, ondersteuning, samenwerken en toetsing).
 
Het jurybezoek staan gepland in december 2020, januari 2021 en februari 2021. Twee juryleden bezoeken het IKC. De jury concludeert op basis van haar bevindingen tijdens het voorbereidingsgesprek, de door het IKC toegestuurde documenten en het jurybezoek of de VanKampen in aanmerking komt voor het predicaat.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!