Training 'Effectief communiceren in de kinderopvang'

23-12-2021

Effectief communiceren in de kinderopvang

Heb je als pedagogisch medewerker vragen over het gedrag van kinderen? Of over jouw communicatie met ouders of collega’s? Tijdens de online Gordon training 'Effectief communiceren in de kinderopvang' krijg je antwoorden op jouw vragen! Na het volgen van deze training voel je je zekerder in je communicatie en in je werk. Je gaat positiever om met gedrag van kinderen, collega’s en ouders.

De zes online trainingsbijeenkomsten vinden plaats op woensdagavond vanaf 26 januari 2022. Zodra het mogelijk is binnen de coronamaatregelen organiseren we drie extra fysieke bijeenkomsten. Na het volgen van de zes online trainingsbijeenkomsten ontvang je een certificaat van deelname. Na het volgen van de extra fysieke bijeenkomsten ontvang je het landelijk erkende Gordoncertificaat.

Pedagogisch medewerkers die in de kinderopvang in Vlaardingen werken, kunnen vanaf 26 januari GRATIS deelnemen aan deze online training! Aanmelden is verplicht en kan via deze link. Vol = vol!

Deel deze pagina:

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!