Summer Surfdagen 2023

04-05-2023

Van 10 juli t/m 13 juli 2023, organiseert UN1EK voor de twaalfde keer de UN1EK Summer Surfdagen voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar van het basisonderwijs. De kinderen krijgen iedere dag surfles van professionele instructeurs en gaan ook zandsnowboarden, vissen (korren) en powerkiten. Aan het eind van de dag brengt de bus iedereen weer terug. De kinderen slapen thuis zodat ze weer fit zijn voor een dag zon, zee, zand en water.

De begeleiding door pedagogisch medewerkers van UN1EK, het busvervoer van en naar Hoek van Holland, surfles en surfkleding, eten en drinken en een dikke laag zonnebrandmiddel worden iedere dag geregeld. Aan het eind van de week ontvangen alle jongens en meisjes een certificaat en mogen zij zich 'surfdude' en 'surfbabe' noemen. Alle kinderen uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mogen deelnemen! 

Inschrijven
Inschrijven kan via dit formulier. Schrijf uw kind(eren) in vóór 2 juni. Vol=vol!

Let op: het is soms mogelijk om een groot deel van de inschrijfkosten terug te vragen bij de Belastingdienst. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met de Belastingdienst.


Deel deze pagina:

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!