Start groep voor het jonge kind bij SBO De Parasol

20-02-2021

Sinds 1 februari is SBO De Parasol gestart met een nieuwe groep voor het jonge kind. Voor deze kinderen met speciale onderwijsbehoeften is er nu de mogelijkheid om binnen SBO De Parasol te zien waar de ontwikkelkansen voor hen liggen. We zijn er trots op dat we dit voor elkaar gekregen hebben in samenwerking met Onderwijs dat past en de gemeente Maassluis.  

De juffen die deze groep draaien hebben vooraf bij de kinderen een 'stoepbezoek' gebracht om kennis te maken. In maart zal er nog een officieel moment plaatsvinden om deze groep te openen. Door de coronamaatregelen kan dit helaas niet al te groots aangepakt worden, maar er zal er voor de kinderen zeker een 'feestje' van gemaakt worden.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!