Uitdagend schoolplein bij Het Visnet

17-11-2020

De leerlingen van CBS Het Visnet krijgen een nieuw, maar vooral uitdagend schoolplein. De werkzaamheden zijn inmiddels gestart met de aanleg van het plein voor de leerlingen van de onderbouw. Eind december moet het ambitieuze plan van directeur Misja van Herp zijn afgerond, hij is al twee jaar bezig met de voorbereidingen.

Het gebied rond de school aan de Stationsstraat krijgt een uitdagend plein voor alle 160 leerlingen bestemd voor groep één tot en met groep acht. “Verder kan de jeugd uit de buurt ook gebruik van het schoolplein. Het wordt een openbare speelplaats en dat had jeugd wel nodig. Er is verder weinig speelgelegenheid in de buurt”, zegt Misja van Herp. 

Toen het plan op tafel lag, was het zaak om de financiering rond te krijgen. “En dat is geen eenvoudige zaak. De kosten werden geraamd op 200 duizend euro. Als school hadden wij de afgelopen jaren goed gespaard, zodat wij de helft van het bedrag konden inbrengen. De rest is via subsidies gerealiseerd.” Het schoolplein zal in december feestelijk worden geopend.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!