Ben jij UN1EK?

... En hou jij ervan om anderen verder te helpen?

ONDERWIJSASSISTENT-PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO COMBI FUNCTIE IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

Per 1 september 2022

32 uur per week

IKC De Schakel heeft per 1 september 2022 ruimte voor een combinatiefunctie van onderwijsassistent/ pedagogisch medewerker voor 32 uur per week.
Je werkt in de ochtend op de vso en daarna als onderwijsassistent in het onderwijs. In de middag werk je weer op de bso. Werkdagen en tijden gaan in overleg.
Een brede functie waar je veel uren kunt maken op een dag!

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn opzoek naar een IKC-medewerker die onder schooltijd leerkrachten ondersteunt en na schooltijd en in vakanties deel uitmaakt van ons BSO team.  Jij wordt hét gezicht voor onze kinderen zowel tijdens schooltijd als na schooltijd!   

Jouw profiel

We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Ook heb je een proactieve houding waarbij je het leuk vindt om initiatief te nemen. Ook beschik je over pedagogisch sterke vaardigheden. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over pedadogische vaardigheden;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over een VVE-certificaat en 3F-taaltoets (dit is een pre).

Wat bieden wij?

Binnen onze organisatie UN1EK zijn er leer- en doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Verder krijg je de mogelijkheid om in de praktijk mee te bouwen aan de uitwerking van onze onderwijs- en opvangvisie. Bij gebleken geschiktheid kunnen we je dienstverband verlengen.

Je komt te werken in een dynamisch team, met veel liefde voor het kind. De kinderen hebben diverse culturele achtergronden en dat maakt het werk afwisselend en uitdagend. Je werkt samen met het team van de hele dagopvang, de peuteropvang en groep 1 en 2 van het onderwijs.

Daarnaast bieden wij jou:

  • Een nieuw en toekomstbestendig gebouw;
  • Een wijk met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen;
  • Een tijdelijk dienstverband dat bij gebleken geschiktheid kan worden verlengd;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6;

Heb jij interesse om in ons team te komen werken in een nieuwe omgeving, dan willen we jou graag ontmoeten!!

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ragna Kuiper directeur van KC de Schakel, r.kuiper@ikcdeschakel.nl of Janette Abbink teamleider opvang, J.abbink@un1ek.nl

Solliciteer vandaag nog via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!