Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

2 PEDAGOGISCH MEDEWERKERS PEUTEROPVANG IKC DE SCHAKEL

Direct sollicteren

Per 1 januari 2023

13-26 uur per week

IKC De Schakel is per 1 januari 2023 op zoek naar 2 pedagogisch medewerkers voor de peuteropvang. De vacatureruimte betreft totaal 6 dagen, er zijn dus verschillende mogelijkheden met betrekking tot werkdagen/contacturen.
Afhankelijk van jouw wensen is er de mogelijkheid om 2 (13 uur), 3 (19,5 uur) of 4 (26 uur) dagen te werken.
In de schoolvakanties ben je vrij.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
De peuteropvang is geopend van 08.15 uur tot 14.30 uur.
We hebben een gestructureerde dagindeling en volgen een VVE-programma via de methode Startblokken. Je volgt de kinderen in hun spel en ontwikkeling. Vanaf 14.30 tot voer je diverse werkzaamheden uit die onder de taakuren vallen.
Er is een doorgaande lijn voor kinderen van de voorschool naar groep 1 die bijdraagt aan een ononderbroken ontwikkeling van kinderen. 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met peuters en zich graag bezig houdt met het stimuleren van de taalontwikkeling. Je zoekt je collega’s van de groep én kleuterklassen op om samen te werken. Je betrekt ouders bij de ontwikkeling van kinderen en je bent innovatief in het bedenken activiteiten binnen een thema’s.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een een positieve instelling en vindt het leuk om actief samen te werken binnen een team;
  • Je bent communicatief sterk in gesprekken met ouders; 
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over een VVE-certificaat en 3F-taaltoets;

Wat bieden wij?

De pedagogisch medewerkers van ons IKC werken nauw samen met de leerkrachten en zijn een belangrijke schakel in het uitvoeren van de visie van ons IKC, met als doel onze kinderen spelenderwijs voor te bereiden op het onderwijs. We zijn nieuwsgierig naar elkaar en gebruiken elkaars expertise om ieder kind een plezierige tijd te bieden op ons IKC.  
Je komt in een gezellig team terecht die graag van elkaar willen leren, humor hebben en van elk kind geniet!
We bieden je:

  • Een tijdelijk dienstverband dat bij gebleken geschiktheid kan worden verlengd;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO kinderopvang, schaal 6;
  • Goede begeleiding vanuit het IKC.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Janette Abbink, teamleider opvang via j.abbink@un1ek.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!