Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO IKC DE KRENTENMIK

Direct sollicteren

Per direct of zo snel als mogelijk

25,5-34 uur per week

IKC De Krentenmik is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang (0-2 jarigen) voor 3 tot 4 dagen, werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je komt te werken op een horizontale groep (0-2 jaar). Je zorgt met elkaar voor een pedagogisch veilig en rustig klimaat waarin de kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Naast de dagelijkse begeleiding en verzorging van de kinderen houd je je bezig met het observeren van kinderen en voer je ouder gesprekken.

Jouw profiel 
We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een enthousiaste, proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma;
  • Je beschikt over de 3f taaltoets.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van HEDO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind. Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je mailen naar Jessica Reniers via j.reniers@un1ek.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

De Krentenmik

De Krentenmik is de hele dagopvang van IKC Het Spectrum. Bij De Krentenmik kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen en ontdekken. In de gezellige groepsruimtes en buiten op het groene speelplein. Met ontwikkelingsgerichte activiteiten en spelletjes stimuleren we kinderen in hun brede ontwikkeling. De Krentenmik werkt met horizontale doorgroeigroepen in de hele dagopvang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!