Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO IKC DE ARK

Direct sollicteren

Per direct

24 uur per week

Omdat wij heel graag door willen groeien, is IKC De Ark per direct op zoek naar een nieuwe collega voor de hele dagopvang voor minimaal 24 uur per week.
Werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Je komt te werken op een hele dagopvang (0-4 jaar). Je zorgt met elkaar voor een pedagogisch veilig en rustig klimaat waarin de kinderen zich op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Met elkaar ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van
zaken.

Jouw profiel
We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een enthousiaste, proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en
ouders.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:
• Je bent een echte teamplayer;
• Je beschikt over een afgerond relevant diploma;
• Je beschikt over de 3f taaltoets.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van HEDO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Wij bieden je:
• Goede begeleiding vanuit het IKC;
• Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
• Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
• Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je terecht bij Shirley van Geene, via s.vangeene@kindcentrumdeark.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Direct reageren:

Over de locatie

Kindcentrum De Ark

Kindcentrum De Ark heeft alle voorzieningen voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Een basisschool maar ook hele en halve dagopvang, een peuterspeelzaal, voor-, tussen- en naschoolse opvang, vakantieopvang plus naschoolse activiteiten. De locatie is 52 weken per jaar geopend van 07:30 uur tot 18:30 uur.
 
Op Kindcentrum De Ark staat talentontwikkeling centraal. Dit houdt in dat we jouw kind helpen om nog niet ontdekte talenten te herkennen en al ontdekte talenten (door) te ontwikkelen. Op Kindcentrum De Ark bereiden we jouw kind voor op een zo succesvol mogelijke deelname aan de maatschappij. De kinderen krijgen binnen een herkenbare structuur de ruimte en begeleiding om zich zo goed mogelijk te ontwikkelen. Daarbij bieden we extra activiteiten en ontwikkelingsmogelijkheden zoals sportieve naschoolse bezigheden en de Familieklas, waarbij vijf kinderen samen met hun ouders naar het kindcentrum gaan om zichzelf beter te leren kennen. Mede hierdoor scoort de school hoog in waarderingsonderzoeken onder ouders, leerlingen en medewerkers.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Onze filosofie en strategische lijnen

Vertrouwen geven en ruimte bieden aan groei en ontwikkeling van ieder kind en iedere medewerker, aan de ontwikkeling van elk UN1EK talent – dat is de kern van onze sturingsfilosofie.

Onze strategische lijnen zijn het resultaat van de waardevolle gesprekken die we met elkaar hebben gevoerd over de uitdagingen die we zien, over wat we echt belangrijk vinden en wat we dan samen te doen hebben: 

1. IKC-ontwikkeling, gelijke kansen en samenwerking
2. Samenwerken in de wijk / samen sterk voor onze kinderen
3. Professionele groei en kennisdeling
4. Aantrekkelijk werkgeverschap

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling HRM, wij helpen je graag verder!