Ben jij UN1EK?

…EN ZIT JE VOL MET LEUKE IDEEËN VOOR BUITENSCHOOLSE ACTIVITEITEN?

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO

Direct sollicteren

Per direct

19 uur per week

IKC De Schakel zoekt per direct een proactieve PEDAGOGISCH MEDEWERKER buitenschoolse opvang (19 uur per week - werkdagen maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.00 uur tot 17.30 uur. Dinsdag de VSO van 07.30 uur) eventueel uitbreiding van uren voor de VSO

Wat verwachten wij van jou?

  • Creatief en sportief
  • Sterk in organiseren
  • Proactieve houding
  • Een teamspeler
  • Pedagogisch sterk
  • Positieve instelling
  • Flexibel en empathisch
  • Afgeronde relevante opleiding Kinderopvang (bij voorkeur niveau 4) 
  • VVE-certificaat
  • Taaltoets niveau 3F

Wat bieden wij?

Op IKC De Schakel ontdekken de kinderen dat de wereld vol avontuur is. Alle kinderen van 0 tot 13 jaar zijn welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. We doen er alles aan om kinderen in hun eigen omgeving opvang en onderwijs te bieden wat aansluit bij wat zij nodig hebben. Daarbij zoeken we de samenwerking met collega’s , ouders en specialisten. Op IKC de Schakel gaan we voor een basis voor alle kinderen.  

Als je bij ons aan de slag gaat, word je onderdeel van een onderwijsorganisatie met een open en informele werksfeer. We bieden je een functie voor 19 uur per week, waarbij je elke maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag (NSO en een VSO) werkzaam bent. Wij bieden je een salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao. Binnen onze organisatie UN1EK zijn er  leer- en doorgroeimogelijkheden zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Verder krijg je hier de mogelijkheid om in de praktijk mee te bouwen aan de uitwerking van onze onderwijs- en opvangvisie. Bij gebleken geschiktheid kunnen we je dienstverband uitbreiden naar een contract voor onbepaalde tijd.

Deel deze pagina:

Ben je door bovenstaande informatie enthousiast geworden en wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ragna Kuiper, directeur bij IKC De Schakel. Via r.kuiper@ikcdeschakel.nl. Zij vertelt je graag meer over deze UN1EKe baan.
 
Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!