Peuterdans & Wobbelyoga

In januari 2019 gaan er weer nieuwe series Peuterdans en Wobbelyoga van start bij UN1EK.

Bij Peuterdans bewegen peuters van 1,5 tot 4 jaar op muziek en ‘dansen’ een verhaal onder begeleiding van juf Madeleine. Voor peuters tot drie jaar is er Ouder&Kind peuterdans. Leuk om samen met uw (klein)kind te doen!

Wobbelyoga is een vorm van kinderyoga waarbij gebruik wordt gemaakt van een Wobbelboard. Hiermee gaat een wereld aan oefeningen en mooie verhalen open. Kinderen oefenen hun evenwicht en leren inspannen, bewegen en ontspannen op het Wobbelboard. Ook fijn om samen met uw kind te doen!

Locaties

De lessen vinden op woensdagochtend plaats in BSO De Ark, Baarnhoeve 2 in Vlaardingen en op vrijdagochtend in IKC Ichthus, Steenen Dijck 1-6 in Maassluis.

Lees meer informatie in de brochures ‘Peuterdans en Wobbelyoga in Maassluis‘ en ‘Peuterdans en Wobbelyoga in Vlaardingen

Alle peuters en (groot)ouders mogen meedoen; je hoeft niet bij UN1EK geplaatst te zijn.

Kosten

De kosten in de periode januari – april 2019 bedragen:

  • Peuterdans: € 50 voor 12 lessen
  • Wobbelyoga: € 50 voor 12 lessen
  • Ouder&kind Peuterdans of Wobbelyoga: € 60 voor 12 lessen

Inschrijven

Wilt u uw peuter inschrijven voor Peuterdans, Ouder&Kind Peuterdans of Ouder&Kind Wobbelyoga? Stuur een e-mail aan peuterdans@un1ek.nl. Na aanmelding ontvangt u uitgebreide informatie van dans- en yogadocente Madeleine Hengst.

Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina van Madeleine Peuterdans en Kinderyoga.

Share Button