Peuterdans en Wobbellessen

De Peuterdans en Wobbellessen gaan vanaf vrijdag 9 september 2022 weer van start!

De lessen worden gegeven door Madeleine Hengst. Met jaren ervaring geeft zij vol enthousiasme lessen aan kinderen van 0 tot 4 jaar oud. 

Peuterdans
De peuterdansles is een vrolijke les waarin samen bewogen, gezongen, ontdekt en gedanst wordt. Op een speelse manier maken de kinderen kennis met dansen, waarbij zowel de motoriek, de coördinatie en de fantasie worden geprikkeld. 

Wobbellessen
Bij de wobbellessen bewegen de kinderen (samen met ouder) op de wobbel, een mooi attribuut waarbij balans, bewegen en plezier centraal staan. Deze les is ook mogelijk met baby's van 3 tot 7 maanden, samen met ouder.

Praktische informatie
Iedere vrijdag:
  • 9.00 uur tot 9.45 uur Peuterdans voor peuters van 2 tot 4 jaar
  • 10.00 uur tot 10.45 uur Wobbelles voor ouder/kind
  • 11.00 uur tot 11.45 uur Wobbelles voor ouder/baby (6 lessen) voor baby's van 3 tot 7 maanden.
Kosten: 
  • 12 lessen Peuterans: €50,-
  • 12 lessen Wobbelles ouder/kind: €65,-
  • 6 lessen Wobbelles ouder/baby: €33,-
Datum: vrijdag 9 september 2022 t/m vrijdag 2 december 2022.
Locatie: Kindcentrum Het Visnet, Stationsstraat 115-117 in Vlaardingen

Bij warmere temperaturen zullen de lessen worden verplaatst naar buiten (locatie: Zwembad De Kulk, Westlandseweg 200 Vlaardingen).

Let op: in de schoolvakantie is er geen les!

Aanmelden
Aanmelden is vanaf nu mogelijk door een mail te sturen naar madeleinehengst@kpnmail.nl. Aanmelden kan altijd, maar wees er snel bij om zeker te zijn van een plekje!

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!