Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER PSZ PRINS WILLEM ALEXANDER

Direct sollicteren

Per 1 maart 2022

14,5 uur

IKC Prins Willem Alexander is per 1 maart 2022 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de peuteropvang (groep De Gouden Koets) voor 14,5 uur per week, verdeeld over 2 dagen op donderdag en vrijdag. De werktijden liggen tussen 8.15 en ongeveer 16.30 uur. In de schoolvakanties ben je vrij.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Op de peuteropvang ben je het vaste gezicht van de kinderen en ouders, je helpt kinderen verder te ontwikkelen door middel van een gestructureerd dagprogramma.
De peuteropvang is geopend van 08.15 uur tot 12.00 en van 13.15 tot 15.30 uur. Tussen de middag en na de openingstijden voer je diverse werkzaamheden uit die onder de taakuren vallen.
De dagprogramma's zijn verbonden aan het werken met thema's die geleid zijn aan Puk&Co. We hebben ochtend- en middaggroepen en bieden VVE gerichte activiteiten.
Logo 3000 staat centraal op het gebied van taalontwikkeling. 
Er is een doorgaande lijn voor kinderen van de voorschool naar groep 1 die bijdraagt aan een ononderbroken ontwikkeling van kinderen. 

Jouw profiel
We zijn op zoek naar iemand die affiniteit heeft met peuters en zich graag bezig houdt met het stimuleren van de taalontwikkeling. Je zoekt je collega’s van de groep én kleuterklassen op om samen te werken. Je betrekt ouders bij de ontwikkeling van kinderen en je bent innovatief in het bedenken activiteiten binnen een thema’s.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt een een positieve instelling en vindt het leuk om actief samen te werken binnen een team;
  • Je bent communicatief sterk in gesprekken met ouders; 
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over een VVE-certificaat en 3F-taaltoets;

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van HEDO en BSO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het IKC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Shauna Jansen, teamleider opvang via shaunajansen@kindcentrumpwa.nl

Solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Prins Willem Alexander

‘Het maakt niet uit waar je vandaan komt,
klein of groot, wit of zwart, arm of rijk.
Op de PWA gaan we voor de allerbeste kansen,
want voor ons is iedereen gelijk!’

Met deze belofte streven we ernaar dat alle kinderen meedoen en meetellen! Allerlei voorwaarden moeten dan in orde zijn. Daarbij is een goede taalontwikkeling essentieel om succesvol te kunnen zijn in het onderwijs. 
De medewerkers van de hele dagopvang (waaronder een speciale buitengroep), de peuterspeelzalen, de BSO-groepen, het basisonderwijs en de inpandige bibliotheek vormen met elkaar het team van het Kindcentrum. In afstemming en samenhang werken zij samen. 
Gratis naschoolse activiteiten versterken daarbij het aanbod. 
Een speciale ouderconsulent betrekt ouders bij alles wat te maken heeft met de ontwikkeling van kinderen én brengt ouders met elkaar in contact. Nederlandse taallessen voor ouders worden gratis aangeboden. 
Leesplezier, informatieverwerving en mediawijsheid komen optimaal aan bod.
Met elkaar (kinderen-ouders-medewerkers) leren en oefenen we het 
samen-leven, waarbij we actief de leefbaarheid in de omgeving willen vergroten.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!