Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER KC het Visnet PSZ en BSO

Direct sollicteren

Per direct

25 uur per week met mogelijkheid tot uitbreiding

KC het visnet is per direct op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de peuterspeelzaal voor 3 tot 4 dagen per week. Daarnaast is in de toekomst uitbreiding mogelijk in combinatie met het werken op de BSO.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 2 tot 13 jaar. Op de peuterspeelzaal ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de kinderen van 2- 4 jaar. Je wordt een vertrouwd gezicht voor onze kinderen!

In de praktijk betekent dit op de bso dat je de kinderen ’s morgens naar school brengt en ’s middags weer uit school haalt. Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel. Je bedenkt ontwikelingsgerichte activiteiten, zowel in de schoolweken als in de vakantieopvang. Ook voer je observaties uit.

Jouw profiel
We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van PSZ en BSO collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind. Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

  • Goede begeleiding vanuit het KC;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Angela Scholman, teamleider opvang via a.scholman@un1ek.nl 

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum Het Visnet

Op locatie Het Visnet bieden we zowel basisonderwijs, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Het Visnet organiseert veel activiteiten voor en met ouders, zoals een buurtlunch, thema-avonden en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier houden wij jou, als ouder of wijkbewoner, betrokken bij de school en werken we samen aan de ontwikkeling en het leerproces van onze kinderen. Gaat jouw peuter naar de peuteropvang? Dan zijn er maandelijks speciale bijeenkomsten voor jou als ouder. Het Visnet organiseert ook elke maandagmiddag en donderdagochtend gratis lessen Nederlandse taal voor ouders met een taalachterstand.
 
Bij Het Visnet kiezen we voor klasdoorbroken werken binnen de onder-, midden- en bovenbouw. Hierdoor krijgt elk kind - ongeacht de leeftijd - op het juiste niveau les en kunnen zij zich zonder onderbrekingen ontwikkelen. Om te zorgen dat jouw kind lekker in zijn of haar vel zit en effectief kan leren, werken we door de hele school heen met een mindfulness-programma. In hogere groepen lopen kinderen stage bij maatschappelijke instanties, zodat ze een breed maatschappelijk beeld kunnen vormen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!