Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO

Direct sollicteren

Per direct

26 uur per week

IKC Het Visnet groeit snel. Daarom is er ruimte voor een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang voor ongeveer 26 uur per week (werkdagen in overleg). Je werkt zowel op de vooschoolse, als op de naschoolse opvang. 

Wat verwachten wij van jou?

Jouw werkzaamheden
’s Ochtends ben je aanwezig voor de voorschoolse opvang. Rond half 9 breng je de kinderen naar school, dit zit in hetzelfde gebouw. 's Middags haal je de kinderen weer op uit school. Je begeleidt de kinderen bij hun bezigheden en je organiseert uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar iemand die goed zelfstandig kan werken omdat je voorlopig alleen de bso draait op de woensdag op deze locatie. Je durft zelf beslissingen te nemen. Ook organiseer je leuke activiteiten onderhoud je contacten met je collega's van de peuteropvang en het onderwijs. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma;
  • Je kan goed communiceren met ouders en kinderen;
  • Je beschikt over een gezonde dosis lef;
  • Je bent organisatorisch en administratief goed onderlegd;
  • Je bent in het bezit van EHBO/BHV (dit is een pré).

Wat bieden wij?

IKC Het Visnet maakt momenteel een flinke groei door. Je komt terecht in een enthousiast en betrokken team waarin jij op een zelfstandige manier je steentje kan dragen!

We bieden je:

  • Een tijdelijk contract met eventueel uitzicht op een vast contract en de mogelijkheid tot uitbreiding van uren als de kindaantallen toenemen;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6;
  • Doorgroei/opleidingsmogelijkheden in samenwerking met het onderwijs.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Letty van Westerlaak, manager opvang IKC Visnet, via l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

Kindcentrum Het Visnet

Op locatie Het Visnet bieden we zowel basisonderwijs, peuteropvang als buitenschoolse opvang aan. Het Visnet organiseert veel activiteiten voor en met ouders, zoals een buurtlunch, thema-avonden en sport- en spelactiviteiten. Op deze manier houden wij jou, als ouder of wijkbewoner, betrokken bij de school en werken we samen aan de ontwikkeling en het leerproces van onze kinderen. Gaat jouw peuter naar de peuteropvang? Dan zijn er maandelijks speciale bijeenkomsten voor jou als ouder. Het Visnet organiseert ook elke maandagmiddag en donderdagochtend gratis lessen Nederlandse taal voor ouders met een taalachterstand.
 
Bij Het Visnet kiezen we voor klasdoorbroken werken binnen de onder-, midden- en bovenbouw. Hierdoor krijgt elk kind - ongeacht de leeftijd - op het juiste niveau les en kunnen zij zich zonder onderbrekingen ontwikkelen. Om te zorgen dat jouw kind lekker in zijn of haar vel zit en effectief kan leren, werken we door de hele school heen met een mindfulness-programma. In hogere groepen lopen kinderen stage bij maatschappelijke instanties, zodat ze een breed maatschappelijk beeld kunnen vormen.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!