Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER TEAMFLEXER IKC VANKAMPEN

Direct sollicteren

Per direct

25,5 uur (meer of minder uren mogelijk in overleg)

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een flexibele pedagogisch medewerker. Het betreft een functie voor ongeveer 25,5 uur per week(meer of minder uren mogelijk in overleg).
Als teamflexer heb je geen vaste groep, maar rouleer je binnen de verschillende heledagopvang groepen met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar.

Wat verwachten wij van jou?

Als pedagogisch medewerker ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Dit kan bij zowel de HEDO, BSO en PSZ. Ook speel je een actieve rol bij de verdere ontwikkeling van ons IKC. Zo realiseren we met elkaar een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen.

Jouw profiel
We zoeken iemand met een enthousiaste, positieve en flexibele instelling. Je vindt het leuk om actief samen te werken binnen een team.
Wij zijn een groen IKC. Dat betekent bijvoorbeeld dat we zoveel mogelijk naar buiten gaan, we hebben kippen, een groene tuin met veel verborgen hoekjes en er is voor de baby’s de mogelijkheid om buiten te slapen. 
Daarnaast werken wij met thema’s en VVE. Met veel enthousiasme zoeken we als team continu naar uitdaging en verdieping, ook voor de allerkleinsten. 

Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Het is een pré als je beschikt over VVE, Taalniveau 3F en EHBO/BHV. Als je hier niet over beschikt word je hier nog in opgeleid;
  • Je wilt investeren in samenwerking met collega's, ouders en kinderen;
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te bedenken en dat direct toe te passen in de praktijk;
  • Je bent in staat om groepsoverstijgend te denken.

Wat bieden wij?

We zoeken geen ‘standaard’ medewerkers. We zoeken collega’s die IKC-breed willen denken. Alle werksoorten van de opvang moeten een meerwaarde zijn voor kinderen en dit wordt planmatig vormgegeven. In samenwerking met collega’s geef je de verdere integratie van de werksoorten vorm en realiseren we een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen waar ze het allerliefste zijn! 
Bij IKC VanKampen heb je een un1eke kans om te groeien. Je krijgt veel ruimte voor zelfstandigheid in samenwerking met het team. Als IKC kijken we continu naar mogelijkheden om opvang en onderwijs samen te laten vloeien. Zo hebben we een doorgaande lijn, werken we met dezelfde thema’s en kunnen we gezamenlijk oudergesprekken voeren. Altijd, bij alles wat we doen, bedenken we hoe we hierin als IKC samen kunnen werken.
Wij bieden jou:

  • Goede begeleiding;
  • Een IKC met een uniek leerconcept;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Kim Bos via k.bos@ikcvankampen.nl 

Solliciteer vandaag nog via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!