Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS HEDO IKC SCHAKEL

Direct sollicteren

Uiterlijk per 1 februari 2022 (eerder is mogelijk)

25,5-34 uur

IKC De Schakel is voor een nieuw te openen hele dagopvang groep op zoek naar 3 pedagogisch medewerkers hedo. Het betreft 1 functie van 34 uur (verdeeld over 4 dagen) en 2 functies van 25,5 uur (verdeeld over 3 dagen), werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Het gaat om de groep de Poema’s, een nieuwe hele dagopvang groep van 0 tot 4 jaar. De kinderen van deze leeftijd hebben op diverse niveaus verzorging nodig. De fles, een gezamenlijke lunch, verschonen en aandacht voor het kind is een belangrijk onderdeel van de dagindeling. Daarnaast wordt er op niveau spel en activiteiten aangeboden, vanuit het VVE principe met de methode Startblokken.
Samen met je collega's zorg je ervoor dat deze nieuwe groep vorm en inhoud krijgt!

Jouw profiel
Wij zoeken iemand die een positieve instelling heeft en initiatief durft te tonen. Ook ben je sterk in organiseren en werk je graag samen in een team.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over een VVE certificaat/ taalniveau 3F;
  • Je bent flexibel,empatisch en pedagogisch sterk;
  • Je bent proactief;
  • Je hebt affiniteit met deze doelgroep en onze visie op het werken met kinderen;
  • Je hebt ervaring in de HEDO en bent in het bezit van een certificaat babytraining (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Gaat jouw hart sneller kloppen van innovatieve opvang en verdere IKC-vorming in een betrokken en toegewijd team? Wil je werken in een nieuw, toekomstbestendig gebouw en  heb je feeling met en drive voor kinderen en ouders in een wijk met een grote diversiteit aan achtergronden en culturen? Heb jij interesse om in ons team te komen werken in een nieuwe omgeving, dan willen we jou graag ontmoeten!! 
Het is een dynamisch team, met veel liefde voor het kind. De kinderen hebben diverse culturele achtergronden en dat maakt het afwisselend. 

Daarnaast bieden we je:

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform CAO Kinderopvang, schaal 6;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op verlenging bij gebleken geschiktheid;
  • Leer- en doorgroeimogelijkheden vanuit de organisatie zodat je jezelf kunt blijven ontwikkelen.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ragna Kuiper, directeur, via r.kuiper@ikcdeschakel.nl of met Janette Abbink, teamleider opvang, via j.abbink@un1ek.nl
 
Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC De Schakel

Bij Kindcentrum De Schakel zijn alle kinderen welkom om te spelen, ontmoeten, leren en samen hun talent te ontwikkelen. Kindcentrum De Schakel biedt peuteropvang, basisonderwijs, tussenschoolse opvang en buitenschoolse opvang in een doorgaande lijn, maar ook hele dagopvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Denk jij grenzeloos en wil je die instelling ook aan jouw kind meegeven, dan is Kindcentrum De Schakel een perfecte onderwijslocatie. Want internationalisering is het leidend thema binnen dit Kindcentrum, met respect voor cultuur, religie en leefwijze van de ander.
 
Verder is de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen erg belangrijk binnen Kindcentrum De Schakel. We leren jouw kind zelfstandig beslissen, samen te werken en verantwoording te nemen voor de eigen daden en acties. In dit streven past ook het ontwikkelen van actief burgerschap bij de leerlingen. We werken actief aan het creëren van een fijne sfeer waarin ieder kind zich veilig voelt en geaccepteerd wordt.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!