Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO PEUTERGROEP IKC AMBACHT

Direct sollicteren

Per 1 september 2022

17-25,5 uur

IKC Ambacht is voor de hele dagopvang per 1 september 2022 op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de peutergroep (2-4 jarigen). Het betreft een functie voor 2 of 3 dagen per week (4 dagen is bespreekbaar), werkdagen in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Je bent met een collega verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de peuters binnen het IKC. Je begeleidt en stimuleert de peuters in hun ontwikkeling om van 2 jarige-peuter ‘klaar’ te zijn voor de basisschool door ze liefdevol te ontvangen, elke dag uitdagingen te bieden, ze te ‘zien’ en er voor ze te zijn.

Jouw profiel
Je hebt hart voor kinderen van 2-4 jaar, bent flexibel in denken en doen, hebt empatisch vermogen en een actieve houding.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je neemt initiatief bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen;
  • Je hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen en werkt mee aan de doorgaande lijn in het IKC;
  • Je bent zefstandig, flexibel en zelfverzekerd;
  • Je hebt de wil om te investeren in samenwerking met collega’s, ouders en kinderen;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma.

Wat bieden wij?

We bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind in een pedagogisch veilig klimaat.
Daarnaast bieden we je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Goede begeleideing vanuit het IKC;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Matthew Mulder, manager opvang, via m.mulder@ikcambacht.nl of via 010-3123757.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ambacht

IKC Ambacht heeft twee onderwijslocaties, een dagopvang en twee buitenschoolse opvanglocaties in Vlaardingen. Wil jij jouw kind meer meegeven over de kernwaarden veiligheid en cultuur, dan is IKC Ambacht een prima keuze. Zo bieden we er een zelfontwikkelde Kanjertraining aan, waarbij we kinderen uit alle groepen een methode aanleren die hen sociaal weerbaar maakt. Hiermee leert jouw kind zich te beschermen tegen verschillende zaken die de (emotionele) veiligheid in gevaar kunnen brengen, zoals pesten, discriminatie en agressie. Op cultureel vlak besteedt IKC Ambacht extra aandacht aan het kijken naar en praten over kunst. Zo doen we mee aan ‘De Vlaardingse Schatten’, waarbij we via cultuureducatie-lessen aandacht geven aan dans, drama, literatuur, erfgoed, muziek en fotografie. Ook bezoeken we elk jaar een museum en besteden we veel tijd aan muziek en zang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!