Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO BABYGROEP IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

Per direct

34 uur

IKC Ichthus is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de babygroep. Het betreft een funtie voor 34 uur, verdeeld over 4 werkdagen (werkdagen in overleg).

Wat verwachten wij van jou?

Je bent met een collega verantwoordelijk voor de liefdevolle opvang en ontwikkeling van de baby’s binnen het IKC. Je begeleidt en stimuleert de allerkleinsten in ons IKC in hun ontwikkeling om van klein baby’tje door te kunnen groeien naar dreumes en peuter. Je ontvangt ze liefdevol, biedt elke dag op hun unieke niveau uitdagingen, je ‘ziet’ de baby's en bent er voor ze.

Jouw profiel
Je hebt hart voor kinderen van 0-1,5 jaar, bent flexibel in denken en doen, hebt empatisch vermogen en een actieve houding.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je neemt initiatief bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen;
  • Je hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen en werkt mee aan de doorgaande lijn in het IKC;
  • Je bent zefstandig, flexibel en zelfverzekerd;
  • Je hebt de wil om te investeren in samenwerking met collega’s, ouders en kinderen;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma.

Wat bieden wij?

We bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team van hedo en bso collega's die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind in een pedagogisch veilig klimaat.
Daarnaast bieden we je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Goede begeleideing vanuit het IKC;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Els Berkeveld, manager opvang, via e.berkeveld@un1ek.nl of via 06-30076110

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!