Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER HEDO

Direct sollicteren

Per 1 december 2021

25,5 uur

IKC Ambacht is per 1 december op zoek naar een enthousiaste pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang. Het betreft een functie voor 25,5 uur per week, verdeeld over drie werkdagen (werkdagen in overleg). Je komt te werken op een groep met 1-4 jarigen.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Als pedagogisch medewerker op de hele dagopvang ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. 
Dit houdt in dat je:

 • kinderen verzorgt en begeleidt;
 • kinderen observeert;
 • oudergesprekken/contacten voert;
 • meewerkt aan de doorgaande lijn in het IKC;
 • activiteiten voorbereidt en uitvoert.
Jouw profiel
Wij zoeken iemand die een positieve instelling heeft en initiatief durft te tonen. Ook ben je sterk in organiseren en werk je graag samen in een team.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:
 • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
 • Je beschikt over een VVE certificaat/ taalniveau 3F;
 • Je bent flexibel,empatisch en pedagogisch sterk;
 • Je bent proactief;
 • Je hebt affiniteit met de doelgroep 1-4 jaar en onze visie op het werken met kinderen.

Wat bieden wij?

Je komt te werken in een team van collega’s die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind.
Binnen het team zijn wij flexibel in denken en doen, zien we elk kind en brengen we ieder kind naar een hoger ontwikkelniveau in een pedagogisch veilig klimaat.
Wij bieden je:

 • Goede begeleiding vanuit het IKC;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO Kinderopvang, schaal 6;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Matthew Mulder, teamleider opvang via m.mulder@ikcambacht.nl

Solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ambacht

IKC Ambacht heeft twee onderwijslocaties, een dagopvang en twee buitenschoolse opvanglocaties in Vlaardingen. Wil jij jouw kind meer meegeven over de kernwaarden veiligheid en cultuur, dan is IKC Ambacht een prima keuze. Zo bieden we er een zelfontwikkelde Kanjertraining aan, waarbij we kinderen uit alle groepen een methode aanleren die hen sociaal weerbaar maakt. Hiermee leert jouw kind zich te beschermen tegen verschillende zaken die de (emotionele) veiligheid in gevaar kunnen brengen, zoals pesten, discriminatie en agressie. Op cultureel vlak besteedt IKC Ambacht extra aandacht aan het kijken naar en praten over kunst. Zo doen we mee aan ‘De Vlaardingse Schatten’, waarbij we via cultuureducatie-lessen aandacht geven aan dans, drama, literatuur, erfgoed, muziek en fotografie. Ook bezoeken we elk jaar een museum en besteden we veel tijd aan muziek en zang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!