Ben jij UN1EK?

... En zit je vol met initiatieven voor de ontwikkeling van kinderen?

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC VANKAMPEN

Direct sollicteren

Per direct

5-36 uur per week

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een medewerker BSO. Het betreft een functie voor 5-36 uur in de week, afhankelijk van jouw wensen. Je werkt zowel op de VSO als op de NSO. Indien gewenst kunnen we kijken of je je werk op de BSO zou kunnen combineren met een contract bij de Talentklas(onderwijs). Dan ga je maximaal 36 uur per week werken.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden  
Als je een VSO dienst werkt ben je ’s ochtends aanwezig. Dan worden de kinderen voor de VSO door hun ouders gebracht. Je brengt ze vervolgens rond half 9 naar school. Het kan ook zijn dat je alleen in de middag werkt. Je haalt dan de kinderen op als de school uitgaat en doet leuke activiteiten tot ze weer worden opgehaald. In de vakanties zorg je voor een uitdagend programma waardoor de kinderen aan het eind van de dag niet naar huis willen.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een inspirerende pedagogisch medewerker die overzicht heeft en bewaart in hectische situaties, die zorgvuldig en nauwkeurig is. Je bent in staat de bso naar een hoger plan te tillen en je collega’s hierin mee te nemen door jouw enthousiasme. 
Daarnaast herken je je in het volgende profiel:

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma;
  • Je bent bereid EHBO en/of BHV direct te volgen;
  • Je bent organisatorisch en administratief goed onderlegd.

Wat bieden wij?

Als IKC kijken we continu naar mogelijkheden om opvang en onderwijs samen te laten vloeien. Zo hebben we een doorgaande lijn, werken we met dezelfde thema’s en kunnen we gezamenlijk oudergesprekken voeren.  
Altijd, bij alles wat we doen bedenken we hoe we hiermee als IKC samen kunnen werken.  
Het team is zoekende naar de juiste manier van (samen)werken. Hierdoor krijg je de kans om je met elkaar te ontwikkelen en onze BSO goed op de kaart te zetten.
Daarnaast bieden we je: 

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Letty van Westerlaak, teamleider opvang IKC VanKampen, via l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dat een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!