Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC HET SPECTRUM

Direct sollicteren

Per 14 augustus 2023

21-24 uur

IKC Het Spectrum is per 14 augustus 2023 op zoek naar een pedagogisch medewerker BSO. Het betreft een werkweek van 21-24 uur, werkdagen in overleg. Je start met een tijdelijk contract voor de duur van een jaar.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. 
In de praktijk betekent dit dat je de kinderen ’s morgens naar school brengt en ’s middags weer uit school haalt. Je begeleidt de kinderen in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel. Je bedenkt ontwikelingsgerichte activiteiten, zowel in de schoolweken als in de vakantieopvang. Ook voer je observaties uit.
Je wordt een vertrouwd gezicht voor onze kinderen! 

Jouw profiel

We zoeken iemand die flexibel is en over een positieve instelling beschikt. Je hebt een  proactieve houding waarbij je ideeën uitdraagt en deze omzet naar zichtbare plannen. Ook heb je een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent een echte teamplayer;
  • Je durft buiten de geijkte kaders te denken en handelen;
  • Je beschikt over een afgerond relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je beschikt over de 3f taaltoets (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een plek in ons ambitieuze en enthousiaste team. 
Je krijgt goede begeleiding en er zijn leer- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Daarnaast bieden we je:

  • Een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract.
  • Goede secundaire arbeidsvoorwarden zoals bedrijfsfitness en fietsplan.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Ronika Horlings, directeur, via r.horlings@kindcentrumhetspectrum.nl   of via 06-11443518.Direct reageren:

Over de locatie

IKC Het Spectrum

IKC Het Spectrum biedt onderwijs en kinderopvang aan voor kinderen van 0 tot 13 jaar. Het IKC is verdeeld over drie locaties in de Oostwijk in Vlaardingen, met een locatie voor de dagopvang van kinderen van 0 tot 4 jaar, een gebouw voor de peuterspeelzaal en de onderbouwgroepen van de basisschool en een locatie voor de bovenbouwgroepen en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 tot en met 13 jaar.
 
In alle locaties speelt gezond en bewust leven een belangrijke rol. Zelfstandigheid, eigen verantwoordelijkheid en intrinsieke motivatie van jouw kind zijn daarbij belangrijke drijfveren. Zo leert hij of zij dat zij zélf ook onderdeel zijn van hun eigen leerproces. Via thematisch leren stimuleren we de kinderen van de dagopvang én de basisschool in hun ontwikkeling.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!