Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO

Direct sollicteren

Per direct

16-20 uur

IKC Kethel is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker BSO. Het betreft een functie voor 16 tot 20 uur in de week waarbij je in ieder geval op maandag tot en met donderdag beschikbaar bent. Je werkt zowel op de VSO als op de NSO.
Indien gewenst is een uitbreiding van uren mogelijk door extra inzet in de flexpool opvang binnen UN1EK.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
BSO Kethel is een IKC locatie met 2 groepen. Jij komt te werken op de groep van 7-12 jarigen. Je ontvangt de kinderen en bespreekt tijdens een fruitmoment met elkaar wat er deze dag allemaal is gebeurd. Daarna voer je een gerichte activiteit uit, kinderen mogen natuurlijk ook vrij spelen. Rond 16:00 uur is er een groentemoment. Twee keer per jaar voer je het kind volgsysteem in en één per jaar is er een oudergesprek. Daarnaast houd je zowel de groepsruimte als de administratie op orde en communiceer je vriendelijk en duidelijk met ouders en collega’s.

Jouw profiel

We zoeken iemand die enthousiast is, humor heeft en die vooral een leuke tijd wil hebben met de kinderen. Je kunt zelfstandig werken, staat open om nieuwe dingen te leren en je hebt een respectvolle houding naar kinderen, collega's en ouders.
Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je hebt de drive om de BSO verder op de kaart te zetten;
  • Je bent communicatief vaardig en communiceert goed met alle werksoorten;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma, bij voorkeur niveau 4;
  • Je bent in het bezit van de 3f taaltoets (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Kethel is een klein team met 2 groepen, binnen een IKC, waardoor kinderen zich thuis en vertrouwd voelen. Er is veel ruimte voor buiten spelen en activiteiten zijn gericht op natuurlijk in beweging.
Daarnaast bieden we je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • BHV/EHBO training;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Henri Sneller, via directie@ikckethel.nl of via 06-11389703

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Kethel

Centraal gelegen in Schiedam Noord ligt IKC Kethel; een locatie die ontwikkelingsgerichte peuteropvang, basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang biedt in een doorgaande lijn voor kinderen van 2 tot 13 jaar. Houd jouw kind van beweging en is hij of zij graag in de natuur? Bij IKC Kethel staan deze thema’s centraal. De omgeving van de school nodigt ook uit tot het beleven van de natuur. We werken met natuur- en milieueducatie, waarbij de kinderen schooltuinen onderhouden en de peuters een mobiele schooltuin op het plein hebben. We stimuleren gezond gedrag door aandacht te besteden aan gezonde voeding en de verschillende facetten van bewegen. We organiseren ook regelmatig naschoolse activiteiten, zoals sporttoernooien, dans, schooltuinieren, schaken, Spaanse les, blokfluit en handvaardigheid.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!