Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO IKC VanKAMPEN/ IKC VISNET

Direct sollicteren

per direct

14,5-25 uur per week

IKC VanKampen is per direct op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang. Hierbij kan er eventueel een combinatie gemaakt worden met de bso van IKC Het Visnet. Met betrekking tot je contractomvang en werkdagen hebben we verschillende opties:
- NSO/VSO IKC VanKampen: 14,5 of 18,5 uur, verdeeld over maandag, dinsdag,  donderdag en vrijdag.
- In combinatie met de woensdag NSO/VSO IKC Visnet: 21 of 25 uur.

Wat verwachten wij van jou?

Jouw werkzaamheden
Op de dagen dat je de VSO draait ben je in de ochtend aanwezig om de kinderen op te vangen. Daarna breng je ze rond half 9 naar school.
's Middags haal je samen met je collega's de kinderen weer op uit school. Je begeleidt de kinderen bij hun bezigheden en je organiseert uitdagende en ontwikkelingsgerichte activiteiten.
In de vakanties zorg je voor een uitdagend programma waardoor de kinderen aan het eind van de dag niet naar huis willen.

Jouw profiel
We zoeken iemand die overzicht heeft en bewaart, die zorgvuldig en nauwkeurig is… Een echte hoogvlieger dus! Daarnaast ben je in staat om de BSO naar een hoger level te tillen en collega’s in dit proces mee te nemen. Je kan anderen enthousiasmeren, inspireren en coachen. Ook herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Samenwerken zit in je DNA;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma (bij voorkeur niveau 4);
  • Je hebt VVE en 3F Taaltoets (dit is een pré);
  • Je bent in het bezit van EHBO of BHV of je bent bereid deze per direct te behalen.

Wat bieden wij?

Bij IKC VanKampen heb je een un1eke kans om te groeien. Je krijgt veel ruimte voor zelfstandigheid in samenwerking met het team. Als IKC kijken we continu naar mogelijkheden om opvang en onderwijs samen te laten vloeien. Zo hebben we een doorgaande lijn, werken we met dezelfde thema’s en kunnen we gezamenlijk oudergesprekken voeren. Altijd, bij alles wat we doen, bedenken we hoe we hierin als IKC samen kunnen werken.

Verder bieden we je:

  • De kans om je te ontwikkelen en de BSO op de kaart te zetten;
  • Een tijdelijk contract met eventueel uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6;
  • Doorgroeimogelijkheden. Binnen ons IKC zijn er mogelijkheden en ook binnen Un1ek willen we graag gebruik maken van jouw bijzondere talenten.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Letty van Westerlaak, manager opvang IKC Visnet/IKC VanKampen, via l.vanwesterlaak@ikcvankampen.nl

Solliciteer rechtstreeks via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC VanKampen

IKC VanKampen biedt onderwijs en opvang in een doorgaande lijn voor kinderen van 0 tot 13 jaar, vanuit de ‘groene’ kinderopvang, de peuterspeelzaal, de basisschool en naschoolse opvang en activiteiten. We geven jouw kind volop de gelegenheid om de natuur en techniek in al hun facetten te ontdekken. 
 
Ben jij op zoek naar een onderwijssysteem dan een andere aanpak hanteert dan dat van andere scholen in de buurt? Bij IKC VanKampen beginnen kleuters in de instroomgroep. In deze groep ligt de nadruk op de pedagogische veiligheid, regels en routines. Hoelang jouw kind in deze groep blijft, is afhankelijk van haar of zijn ontwikkeling. In groep 3 werken we groepsdoorbroken. De kinderen hebben 3 leerkrachten die elk op andere niveaus instructies geven. Vanaf groep 4 werken we in clusters. Er is een cluster 4/5, een cluster 6/7 en een cluster 8. We werken voor alle kinderen met een digitaal rapportfolio waarbij we elke dag de beheersing van een leerdoel laten zien aan kind en ouders. We werken met de termen ‘aanvang’, ‘ontwikkeling’ en ‘beheersing’.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!