Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO

Direct sollicteren

Per 1 juni 2021

11 uur

IKC Het Balkon is per 1 juni op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang. Het betreft een functie voor 11 uur in de week op de maandag, dinsdag en donderdag. Deze uren kunnen, indien gewenst, uitgebreid worden met het (flexibel) werken op de hele dagopvang van IKC Het Balkon. Je start met een tijdelijk contract voor de duur van zeven maanden.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar.
In de praktijk betekent dit dat je:

  • de kinderen begeleidt in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel;
  • de gezamenlijke eet/drink momenten leidt en verzorgt en lichte schoonmaakwerkzaamheden uitvoert;
  • obervaties uitvoert en registreert;
  • ontwikkelingsgerichte activiteiten bedenkt en aanbiedt;
  • overdrachten geeft aan ouder(s)/verzorger(s) en oudergesprekken voert;
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker met een proactieve houding die het leuk vindt om mee te werken aan de doorgaande lijn en de gezamenlijke visie van ons IKC. Ook ben je creatief in het verzinnen en uitvoeren van activiteiten met kinderen in alle leeeftijden.

Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:
  • Je bent flexibel in te zetten en kunt goed schakelen tussen de verschillende werksoorten;
  • Je hebt de drive om de BSO verder op de kaart te zetten;
  • Je bent communicatief vaardig en communiceert goed met alle werksoorten binnen het IKC;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma, bij voorkeur niveau 4;
  • Je bent in het bezit van de 3f taaltoets en/of VVE (dit is een pré).

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team. Je krijgt goede begeleiding en er zijn leer- en doorgroeimogelijkheden binnen de organisatie.
Daarnaast bieden we je een passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patricia Klinge, teamleider opvang via pklinge@balkon-maassluis.nl  of via 06-15195284.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Balkon

In Maassluis staat IKC Het Balkon; een locatie die zowel hele dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aanbiedt als onderwijs en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vanuit de dag- en peuteropvang is er een doorgaande lijn naar de basisschool. We werken binnen IKC Het Balkon met een continurooster, wat het gemeenschapsgevoel bij de kinderen versterkt (iedereen is gelijk) en de schooldag overzichtelijker maakt.
 
Vanaf groep 1 krijgt jouw kind op IKC Het Balkon op speelse wijze Engelse les. Daarna volgen we zijn of haar ontwikkeling en voegen we op basis van het niveau extra leeractiviteiten toe. Bij IKC Het Balkon is er verder sprake van binnen- en buitenschools leren. We zijn van mening dat school niet de enige plaats is waar kinderen kunnen leren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!