Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER BSO AMBACHT

Direct sollicteren

Per 1 mei 2021

14-16 uur

IKC Ambacht is per 1 mei 2021 op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang. Het betreft een functie voor 14-16 uur in de week waarbij je op maandag,dinsdag en donderdag beschikbaar bent. Voorschoolse opvang valt hier ook onder, dagen VSO zijn in overleg.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 4 tot 6 jaar. In de praktijk betekent dit dat je:

 • de kinderen uit school haalt en de presentie bijhoudt;
 • de gezamenlijke eet/drink momenten leidt en verzorgt en lichte schoonmaakwerkzaamheden uitvoert;
 • de kinderen begeleidt in hun dagelijkse bezigheden, in groepsverband en individueel;
 • ontwikkelingsgerichte activiteiten bedenkt en aanbiedt;
 • overdrachten geeft aan ouder(s)/verzorger(s);
Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een flexibele,enthousiaste medewerker die een teamplayer is, maar ook zelf beslissingen kan en durft te nemen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je communicatief vaardig bent, niet alleen in het contact met de kinderen maar ook in oudergesprekken en in de contacten met collega's. Verder herken je je in het volgende profiel:

 • Je bent creatief in het bedenken van oplossingen en in het bedenken en uitvoeren van activiteiten;
 • Je bent empathisch en kan goed luisteren naar kinderen, daarnaast heb je oog en begrip voor gevoelens en gedragingen die passen bij de doelgroep;
 • Je kunt goed zelfstandig werken, maar vindt het ook belangrijk om goed samen te kunnen werken in teamverband;
 • Je zorgt met jouw organisatietalent voor een goed verloop van de dagplanning.


Wat bieden wij?

Je komt te werken in een redelijk groot, gezellig en dynamisch team waar je je snel op je plek zult voelen en waarin we met elkaar bouwen aan de verdere IKC vorming.
Daarnaast bieden we je:

 • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
 • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
 • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Matthew Mulder, manager opvang, via m.mulder@ikcambacht.nl, of 010-3123757.

Solliciteer uiterlijk 16 april via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ambacht

IKC Ambacht heeft twee onderwijslocaties, een dagopvang en twee buitenschoolse opvanglocaties in Vlaardingen. Wil jij jouw kind meer meegeven over de kernwaarden veiligheid en cultuur, dan is IKC Ambacht een prima keuze. Zo bieden we er een zelfontwikkelde Kanjertraining aan, waarbij we kinderen uit alle groepen een methode aanleren die hen sociaal weerbaar maakt. Hiermee leert jouw kind zich te beschermen tegen verschillende zaken die de (emotionele) veiligheid in gevaar kunnen brengen, zoals pesten, discriminatie en agressie. Op cultureel vlak besteedt IKC Ambacht extra aandacht aan het kijken naar en praten over kunst. Zo doen we mee aan ‘De Vlaardingse Schatten’, waarbij we via cultuureducatie-lessen aandacht geven aan dans, drama, literatuur, erfgoed, muziek en fotografie. Ook bezoeken we elk jaar een museum en besteden we veel tijd aan muziek en zang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!