Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKERS/ TEAMFLEXERS IKC ICHTHUS

Direct sollicteren

Per direct

17- 34 uur

IKC Ichthus is per direct op zoek naar twee pedagogisch medewerkers. Het betreft twee functies voor 17 tot 34 uur per week (afhankeijk van wensen en beschikbaarheid). Als teamflexer heb je geen vaste groep, maar rouleer je binnen de verschillende hele dagopvang groepen met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en bso groepen met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Als teamflexer ziet geen dag er hetzelfde uit omdat je werkt op meerdere groepen, met verschillende collega's en kinderen. Samen met de vaste collega van de groep ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Naast de dagelijkse begeleiding en verzorging van de kinderen houd je je bezig met het observeren van kinderen en voer je ouder gesprekken.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die beschikt over een pro-actieve houding en goed kan schakelen tussen de verschillende groepen.Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed kunt communiceren met ouders en kinderen.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je neemt initiatief bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen;
  • Je hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen en werkt mee aan de doorgaande lijn in het IKC;
  • Je bent zefstandig, flexibel en zelfverzekerd;
  • Je hebt de wil om te investeren in samenwerking met collega’s, ouders en kinderen;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma.

Wat bieden wij?

Vind jij het leuk om breed inzetbaar te zijn en samen te werken met verschillende collega's?
We bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team van hedo en bso collega's die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind in een pedagogisch veilig klimaat.
Daarnaast bieden we je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Goede begeleideing vanuit het IKC;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Enthousiast geworden?
Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Els Berkeveld, teamleider opvang, via e.berkeveld@un1ek.nl, of via 06-30076110.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Ichthus

Bij IKC Ichthus verzorgen we het onderwijs voor kinderen van 0 tot 13 in een doorgaande lijn. Zoek je een veilige omgeving voor jouw baby, dreumes of peuter in de dagopvang, dan vind je die op deze locatie. Het pedagogisch klimaat is erop gericht dat alle kinderen binnen het IKC zich als een vis in het water voelen, kunnen groeien en zich volop kunnen ontwikkelen. Een ondersteuningsteam dat bestaat uit deskundigen adviseert de medewerkers om de beste zorg te kunnen geven aan kinderen die extra zorg of aandacht nodig hebben. We maken gebruik van een continurooster, waarbij de kinderen na de lunch buiten gaan spelen. Is jouw kind actief en sportief? Op maandag, dinsdag en donderdag bieden we pauzesport aan de kinderen die dit leuk vinden. 
 
De kinderen bij IKC Ichthus krijgen vanaf groep 1 Engelse les om het internationale bewustzijn te bevorderen. De leerlingen krijgen ook twee keer per jaar technieklessen en IKC Ichthus maakt gebruik van het Cultuurmenu van Maassluis. Verder organiseren we regelmatig naschoolse activiteiten op divers gebied.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!