Ben jij UN1EK?

Dan zijn we op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER / TEAMFLEXER IKC HET BALKON

Direct sollicteren

Per 1 januari 2023

25,5 uur per week

IKC Het Balkon is per 1 januari op zoek naar een pedagogisch medewerker. Het betreft een functie voor 25,5 uur per week waarbij je minimaal 3 dagen per week inzetbaar bent. Als teamflexer heb je geen vaste groep, maar rouleer je binnen de verschillende hele dagopvang groepen met kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en bso groepen met kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Als teamflexer ziet geen dag er hetzelfde uit omdat je werkt op meerdere groepen, met verschillende collega's en kinderen. Samen met de vaste collega van de groep ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Naast de dagelijkse begeleiding en verzorging van de kinderen houd je je bezig met het observeren van kinderen en voer je ouder gesprekken.

Jouw profiel
Wij zijn op zoek naar een pedagogisch medewerker die beschikt over een pro-actieve houding en goed kan schakelen tussen de verschillende groepen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed kunt communiceren met ouders en kinderen.
Je herkent je daarnaast in het volgende profiel:

  • Je neemt initiatief bij zowel het bedenken als uitvoeren van activiteiten met de kinderen;
  • Je hebt affiniteit met onze visie op het werken met kinderen en werkt mee aan de doorgaande lijn in het IKC;
  • Je bent zefstandig, flexibel en zelfverzekerd;
  • Je hebt de wil om te investeren in samenwerking met collega’s, ouders en kinderen;
  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau en bent in het bezit van een relevant diploma (VVE is een pré).

Wat bieden wij?

Vind jij het leuk om breed inzetbaar te zijn en samen te werken met verschillende collega's?
We bieden jou een plek in ons jonge, ambitieuze en enthousiaste team van hedo en bso collega's die open staan voor elkaar, meedenken en het beste voor hebben voor elk kind in een pedagogisch veilig klimaat.
Daarnaast bieden we je:

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Goede begeleideing vanuit het IKC;
  • Een tijdelijk contract met uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Patricia Klinge, teamleider opvang via pklinge@balkon-maassluis.nl of via 06-15195284.

Solliciteer direct via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

IKC Het Balkon

In Maassluis staat IKC Het Balkon; een locatie die zowel hele dagopvang en peuteropvang voor kinderen van 0 tot 4 jaar aanbiedt als onderwijs en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4 jaar en ouder. Vanuit de dag- en peuteropvang is er een doorgaande lijn naar de basisschool. We werken binnen IKC Het Balkon met een continurooster, wat het gemeenschapsgevoel bij de kinderen versterkt (iedereen is gelijk) en de schooldag overzichtelijker maakt.
 
Vanaf groep 1 krijgt jouw kind op IKC Het Balkon op speelse wijze Engelse les. Daarna volgen we zijn of haar ontwikkeling en voegen we op basis van het niveau extra leeractiviteiten toe. Bij IKC Het Balkon is er verder sprake van binnen- en buitenschools leren. We zijn van mening dat school niet de enige plaats is waar kinderen kunnen leren.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Wil je graag werken als pedagogisch medewerker maar wil je geen vaste groep?Wil je ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Stuur dan een email naar onze afdeling Personeelszaken, wij helpen je graag verder!