Ben jij UN1EK?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

PEDAGOGISCH MEDEWERKER

Direct sollicteren

Per 1 april 2021

34 uur

IKC De Krentenmik is per 1 april op zoek naar een pedagogisch medewerker voor de hele dagopvang. Het betreft een functie voor 34 uur in de week waarbij je 4 dagen per week werkzaam bent. Je start in eerste instantie in de flexibele schil binnen het team. De groep waar je op termijn komt te werken wordt in overleg bepaald.

Wat verwachten wij van jou?

Werkzaamheden
Samen met je met collega’s ben je verantwoordelijk voor de dagelijke opvang, ontwikkeling en verzorging van de kinderen. Daarnaast heb je een actieve rol bij de verdere IKC-vorming. Met elkaar realiseren we een optimale ontwikkelingsomgeving voor kinderen waar ze het allerliefste zijn.

Jouw profiel  
We zoeken iemand die IKC breed en creatief out-of the box kan denken en handelen. Je omarmt onze (eigen)wijze visie. Daarnaast herken je jezelf in het volgende profiel:

  • Je bent bereid om te investeren in de samenwerking met collega's, ouders en kinderen;
  • Je bent een aanpakker die oplossingsgericht kan handelen;
  • Je bent in het bezit van een relevant diploma (bij voorkeur niveau 4), ervaring in deze functie is een pré;
  • Je hebt VVE en 3F taaltoets;
  • Je hebt een interne drive om te willen innoveren en vernieuwen;
  • Je vindt het leuk om nieuwe dingen te leren, je bent positief kritisch en stelt onderzoekende vragen.

Wat bieden wij?

De Krentenmik is al ruim 45 jaar een begrip in Vlaardingen, Maassluis en Schiedam, dat komt o.a. door de prachtige ligging. 
Je komt terecht op een IKC met een vak-volwassen gemêleerd team. Ieder heeft daarin zijn of haar eigen talent. Er is ruimte om dit in te zetten en verder te ontwikkelen. Loyaal, flexibel en onderlinge betrokkenheid staan hoog in het vaandel. Het kindgerichte aanbod en de wijze waarop wij dit vormgeven is kwalitatief hoogwaardig.
Verder bieden we je: 

  • Ontwikkel- en doorgroeimogelijkheden zodat jij kunt blijven groeien; 
  • Een tijdelijk contract met eventueel uitzicht op een vast contract;
  • Passend salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao kinderopvang, schaal 6.

Deel deze pagina:

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met  Jeannette van der Burg via j.vanderburg@un1ek.nl of via tel: 06-29342428

Solliciteer nu via het sollicitatieformulier!Sollicitatieformulier:

Upload je CV *:
Upload je motivatiebrief *:

Over de locatie

De Krentenmik

De Krentenmik is de hele dagopvang van IKC Het Spectrum. Bij De Krentenmik kunnen kinderen van 0 tot 4 jaar samen spelen en ontdekken. In de gezellige groepsruimtes en buiten op het groene speelplein. Met ontwikkelingsgerichte activiteiten en spelletjes stimuleren we kinderen in hun brede ontwikkeling. De Krentenmik werkt met horizontale doorgroeigroepen in de hele dagopvang.

Meer

Vacatures

INTERN BEGELEIDER GROEP 3 T/M 8


Ben jij een ster in het begeleiden van leerkrachten zodat zij hun handelen perfect kunnen afstemmen op de behoeften en het niveau van hun leerlingen? Dan zijn wij op zoek naar jou. IKC Ambacht heeft behoefte aa...


Lees verder

FLEXMEDEWERKER KINDEROPVANG


Als flexmedewerker zorg je samen met je collega’s ervoor dat kinderen én ouders zich bij ons thuis voelen. Door jouw manier van werken, draag je bij aan een veilige, flexibele kinderopvang die gericht is op ...


Lees verder

LEERKRACHT BOVENBOUW


Ben jij dynamisch, altijd vrolijk en sta je het liefst voor de klas in het basisonderwijs? Dan hebben wij de ideale functie voor jou! IKC Ambacht zoekt een bevlogen leerkracht voor de kinderen in de bovenbouw.W...


Lees verder

Gastouderschap, heb jij daar wel eens over nagedacht?

Als gastouder vang je in je eigen huis kinderen op tussen de 0 en 12 jaar (gastkinderen), op dagen en tijdstippen die jou uitkomen; een ideale combinatie van werk en gezin. In een huiselijke sfeer geef je de gastkinderen de zorg en aandacht die zij nodig hebben in een vertrouwde en veilige omgeving. Met het ondernemen van diverse activiteiten werk je aan de ontwikkeling (van sociale en persoonlijke competenties) en draag je normen en waarden over. Ouders die kiezen voor een gastouder vinden het fijn om hun kind naar een vast iemand te brengen (vertrouwd gezicht) die met alle aandacht en zorg het kind kan opvangen op de momenten dat zij werken of studeren. De groepen zijn klein (max 6 kinderen per dag). Daarnaast is gastouderopvang niet gebonden aan vaste openings- en sluitingstijden. Hierdoor is het niet alleen persoonlijker maar ook een stuk flexibeler.

Heb je interesse?
Lees er alles over op de website van het UN1EK gastouderbureau Groot in Klein.

Contact

Neem contact met ons op!


Heb je een vraag? Kijk dan bij veelgestelde vragen. Misschien vind je daar jouw antwoord wel.
Heb je een andere vraag  of wil je iets specifiek weten over een van de vacatures?
Gebruik onze chatfunctie of stuur een email naar onze afdeling personeelszaken, wij helpen je graag verder!