Overzichtelijke poster Rijksoverheid over kinderopvangsluiting

15-12-2020

De kinderopvang en het basisonderwijs zijn gesloten tot en met tenminste 17 januari 2021. Kinderen van wie beide ouders in cruciale beroepsgroepen werken en kinderen in een kwetsbare positie, kunnen in principe terecht bij de eigen locatie voor noodopvang.

Als in een gezin één ouder een cruciaal beroep uitvoert, is het verzoek om zoveel mogelijk zelf de kinderen op te vangen en alleen gebruik te maken van de noodopvang als het echt niet anders geregeld kan worden.

De gastouderopvang is wel open, maar er geldt wel het dringende verzoek aan ouders om alleen gebruik te maken van de opvang als zij een cruciaal beroep uitoefenen of als hun kinderen in een kwetsbare positie zitten. Het kabinet gaat ouders tegemoetkomen in de gemaakte kosten van opvang tijdens de periode van sluiting tot de maximum uurprijs.

Alle informatie en handige links vind je in deze poster.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!