Ouders

Ontvang de UN1EK nieuwsbrief


Bent u een nieuwe klant?

U kunt uw kind inschrijven voor kinderopvang via het online inschrijfformulier van ons plaatsingssysteem Kindplanner. U kunt uw kind aanmelden voor onderwijs in een van onze scholen of IKC’s via het aanmeldformulier. U wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek en rondleiding, waarna u uw kind indien mogelijk kunt inschrijven.

Bent u een bestaande klant?

Indien u reeds klant bent bij UN1EK kunt u inloggen in het ouderportaal van ons plaatsingssysteem Kindplanner. Via het ouderportaal heeft u inzage in de facturen, correspondentie en het jaaroverzicht kosten kinderopvang. U kunt extra opvang of het ruilen van dagdelen aanvragen. Ook een wijziging of (gedeeltelijke) opzegging van de plaatsing van uw kind bij de kinderopvang of peuterspeelzaal geeft u door via het ouderportaal.

Handleiding ouderportaal

Hier leest u de handleiding voor het gebruik van het ouderportaal van Kindplanner.

Vragen

U kunt een vraag stellen of contact opnemen met het UN1EK servicebureau via het contactformulier. Lees ook de veelgestelde vragen en antwoorden.

Klachten

Als u een klacht heeft, kunt u deze bespreken met de manager kindcentrum of de directeur van de school. Als u er samen niet uit komt, kunt een formele klacht indienen bij het college van bestuur van UN1EK via het klachtformulier.

Inschrijven

Bent u nog geen klant bij UN1EK? Dan kunt u uw kind hier aanmelden voor onderwijs en/of inschrijven voor kinderopvang.

 

Share Button