Op naar een topwijk!

17-03-2022

Goed onderwijs, een baan en een veilig thuis in de Westwijk in Vlaardingen. Dat is de taak die Hamit Karakus meekrijgt. De gemeente Vlaardingen zet met deze Rotterdamse oud-wethouder een zwaargewicht in om de Westwijk van de verkeerde lijstjes te krijgen.

IKC De Schakel, IKC Prins Willem Alexander en IKC De Wereldwijzer zetten zich samen met Bert Wijbenga (burgemeester van Vlaardingen) en Hamit Karakus in om de Westwijk een betere buurt te maken. De stuurgroep gaat hier de komende jaren mee aan de slag. 

Met de slogan 'Van kansarm naar kansrijk!' maken ze zich hard om de aanpak van zorg, hulpverlening en steun aan kwestbare kinderen en gezinnen structureel te verbeteren. 

Vóór eind april wil de stuurgroep een plan hebben ingeleverd bij het Rijk, om zo te laten zien wat er nodig is om van de Westwijk een veilige en kansrijke buurt te maken.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!