UPDATE CCT 11 - 31 maart 2020

31-03-2020

Persconferentie over langere sluiting
Vanavond is de persconferentie over de langere sluiting. Het is al duidelijk dat de maatregelen van kracht blijven, alleen nog niet tot wanneer.


Nieuwe kaders

Dit heeft o.a. gevolgen voor het thuisonderwijs voor de kinderen. Onze werkgroep zal morgen de nieuwe kaders delen (dank voor jullie input), zodat jullie weten waarbinnen je kunt bewegen en je dit kunt toepassen voor jouw eigen locatie.

Brieven

Er worden naar aanleiding van de persconferentie brieven verstuurd naar de ouders en medewerkers vanuit het bestuur. Deze zullen wij met jullie delen, met de vraag of de directeuren ze willen verspreiden (brief ouders) en aan alle managers of zij willen zorgen dat ook de collega's die niet op de loonlijst staan deze ontvangen (brief medewerkers).

 

Interbestuurlijk overleg

Er is naar aanleiding van de persconferentie woensdagochtend ook weer een interbestuurlijk overleg om de impact en gevolgen met elkaar te bespreken.

 

OPROEP
Attentie voor de medewerkers

Afgelopen week is er bij alle medewerkers een kaart op de deurmat gevallen van Eric en Rien. Dit was een eerste blijk van waardering voor ieders inzet. Er volgt nu volgende week een attentie. Daarom willen wij jullie vragen bij ons aan te geven wie wij zeker niet mogen vergeten! Dit gaat dus om personen die niet op de loonlijst staan (en die dus ook niet een kaartje op de mat hebben gekregen). Dit kun je doorgeven aan Stefanie (s.cuerda@un1ek.nl) (hiermee komt haar verzoek om het aantal zzp'ers door te geven te vervallen - het gaat dus echt om wie deze attentie moet krijgen volgens jou). En schat het goed in en geef het uiterlijk donderdag 2 april a.s. 12.00 uur door, want we kunnen niet nabestellen!

 

In het kort wat er gaat gebeuren

Wij bezorgen volgende week donderdag op 9 april deze attenties op de locaties. Aan jullie de vraag deze te verspreiden en te zorgen dat ze ook bij die collega's komen die niet naar de locatie kunnen komen. Het is is ook belangrijk dat dit zo snel mogelijk gebeurt omdat er verse producten in het pakket zitten. We zullen jullie nog verder informeren, maar de basisgedachte is dat wij onze medewerkers een boost willen geven, nu de sluiting nog langer gaat duren, en tegelijkertijd lokale ondernemers willen ondersteunen. Een van deze ondernemers is de Bonte Zebra, een lunchroom gerund door medewerkers met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking die de pakketjes ook voor ons gaan inpakken.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!