Alle locaties van UN1EK gesloten

16-03-2020

DE INVENTARISATIE IS AFGEROND. HEEFT U TOCH NOG OPVANG NODIG, DAN KUNT U CONTACT OPNEMEN MET DE LOCATIE.

16 maart 2020 - 08.30 uur

Gisteravond heeft de regering besloten en aangekondigd dat vanaf vandaag de scholen en opvanglocaties gesloten zijn tot 6 april 2020. Dit betekent dat dus ook alle locaties van UN1EK gesloten zijn.

De overheid heeft een beroep op de opvangorganisaties gedaan om voor de kinderen van ouders die in de vitale beroepen werkzaam zijn opvang te bieden. Het overzicht van deze beroepen vindt u  hier. Wij zijn er trots op dat wij deze bijdrage kunnen leveren en trots op al onze medewerkers die zich elke dag weer inzetten, op welke manier dan ook, in deze onrustige tijden!

Bent u een ouder met een vitaal beroep?
Bent u werkzaam in een vitaal beroep en kunt u zelf echt geen opvang regelen, dan heeft u recht op het opvangen van uw kind(eren). U kunt hier een aanvraag voor indienen met behulp van dit (digitaal) formulier. U kunt uw kind vooralsnog op de gebruikelijke locatie brengen.

Op dit moment kunnen we nog niet op alle vragen, die u ongetwijfeld zult hebben, een antwoord geven. De komende dagen worden er verdere plannen uitgewerkt.
We zullen u de komende periode blijven informeren.

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!