UN1EK op het Winterterras

01-12-2019

Van vrijdag 13 december tot en met zaterdag 11 januari is in het Oranjepark de eerste editie van het WINTERTERRAS. Er is een overdekte ijsvloer van 450 m2, en een unieke skateway van 140 meter lang in de open lucht. Vrij schaatsen kan zeven dagen per week van 09.00 - 21.00 en in het weekend tot 22.00 uur. Er is Fitness on Ice, je kunt er curlen met je collega's, vrienden of familie en er worden schaatsclinics gegeven. En onze BSO's gaan er in de vakantie schaatsen met de kinderen - zie onze kerstvakantieprogramma's. Kortom, een un1eke belevenis in Vlaardingen!

In de sfeervolle 'warme tent' kun je terecht voor winterse gezelligheid. Er is een horecagedeelte voor iets te drinken of te eten. Maar ook onze dames van het promotieteam zijn er weer bij! Op de zondag- en woensdagmiddagen gaan zij knutselen en kerststukjes maken met de kinderen, maar zijn ze er natuurlijk ook voor de vragen van ouders over UN1EK.

Voor meer informatie, kijk op www.winterterras.nl.

 

Deel deze pagina:

Agenda

Wat is er allemaal te doen

Bekijk alle agenda items

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!