De UN1EK Summer Surfdagen 2021

01-06-2021


Van 26 juli t/m 29 juli 2021, organiseert UN1EK voor de tiende keer de UN1EK Summer Surfdagen voor jongens en meiden van 8 t/m 12 jaar van het basisonderwijs. De kinderen krijgen iedere dag surfles van professionele instructeurs en gaan ook zandsnowboarden, vissen (korren) en powerkiten. Aan het eind van de dag brengt de bus iedereen weer terug naar Vlaardingen. De kinderen slapen thuis zodat ze weer fit zijn voor een dag zon, zee, zand en water.

De begeleiding door pedagogisch medewerkers van UN1EK, het busvervoer van en naar Hoek van Holland, surfles en surfkleding, eten en drinken en een dikke laag zonnebrandmiddel worden iedere dag geregeld. Aan het eind van de week ontvangen alle jongens en meisjes een certificaat en mogen zij zich 'surfdude' en 'surfbabe' noemen. Alle kinderen uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam mogen deelnemen! 
 

Maatregelen
Uiteraard worden alle richtlijnen vanuit de overheid tijdens deze dagen aangehouden. De pedagogisch medewerkers die de kinderen tijdens deze dagen zullen begeleiden, doen iedere dag voor vertrek een PCR-zelftest. 

Inschrijven
Inschrijven kan via dit formulier. Schrijf uw kind(eren) in vóór 12 juni. Vol=vol!

Deel deze pagina:

Contact

Neem contact met ons op!


Het UN1EK Bestuursbureau is gevestigd in Vlaardingen. Op onze locatie in de Emmastraat werken de collega’s van het bestuur, de klantenservice en de afdelingen P&O, financiën, facilities, kwaliteit en communicatie. Op de pagina Bestuursbureau vind je de snelste manier om met onze medewerkers van deze afdelingen contact op te nemen. Of vul het contactformulier in, dan reageren wij zo snel mogelijk!


Neem contact op!